Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznáte logo?

Od: jentak* odpovědí: 6 změna:
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ha*
hodnocení

0x

To není test pozornosti, ale test toho, jak moc na nás působí reklamy okolo. Nikdo z nás to k ničemu nepotřebuje, vědět co jaké logo znamená. Víme to jen díky tomu, že nám to vštípili do hlavy, asociaci, kterou jsme nechtěli.

Píšete nesmysly. Loga firem existují od nepaměti, je to taková gtafická zkratka, aby bylo na první pohled vidět, o kterou firmu se jedná. Vyjádření téhož psaným textem je složité a nepřehledné. Reklama samozřejmě loga používá, ale není to hlavní účel loga.

lucie*
hodnocení

0x

myslím,že to tazatel napsal přesně-test pozornosti.I když chodíme denně stejnými místy,kdo z nás si vzpomene na logo nebo slogan co vidí po cestě?Já chodím už měsíc denně jednu trasu s kočárkem a když jsem si měla vzpomenout na reklamu(název firmy)co je na jednom plotě,tak jsem netušila i když na to vždycky hledím.Na mě loga rozhodně nepůsobí jako reklama,ale když je logo příjemné určitě si jej člověk všimne.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, udělal jsem 11 bodů - jsem spokojen . Zdravím!

nikdo*
hodnocení

0x

Já třeba vyloženě tipoval(hádal?) jestli to logo bylo pepsi nebo to druhé, už nevím jaké.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Ty co jsem znal, jsem dal správně. Ty 3 jsem odhadoval a nedobře. Taky si je už ani nepamatuji. A to taky není vůbec divné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]