Nejste přihlášen/a.
Asi to moc těžké není, když jsem zkásla 100 bodů a už vůbec to nemůže mít vliv na kvalitu kuch. umění. Ale mělo to být pro pobavení, to jen proti testu, nic proti nápadu babky to sem vložit.
doplněno 09.05.16 16:43:img0.liveinternet.ru/... A tady něco na uklidnění...
blešíku img0.liveinternet.ru/...
procreo.jp/... Klikni do černého pole a táhni.
A ještě jeden, ten nejlepší: formation-massage-stage.f/...
Fajne! Fajne a pjekne!
100 %, potěšilo...
doplněno 09.05.16 19:38:@minda, máte pravdu. Prošla jsem test znovu a schválně všechny odpovědi úplně špatně, a zas se tam skví 100 %. Ovšem místo "excelentně" je tam vcelku laskavé sdělení Hmmm... asi vaříte rád/a, ale spíše než kulinářským znalostem při vaření podléháte intuici. Přiměřeně... Přiměřeně – to je vaše heslo! Ale co už – hlavně že strávníkům chutná a vaření vás baví. Ve volné chvilce ovšem nebude od věci, když se začtete do kuchařky!
Dobrý den, lidi, jak to děláte, že Vám to jde? Chtěl jsem si to zkusit, vyplním první otázku, klepnu na Další - a jsem zase zpět na té první. Vyzkoušel jsem všechny tři možnosti a stále se nedostanu na druhou otázku. Jinak bych určitě věděl vše . Zdravím!
nerada vás zklamu, ale těch 100% pod slovním zhodnocením znamená pouze, že byl test celý dokončen... bylo mi divné, že máme všichni 100%, tak jsem si test udělala znovu a záměrně odpověděla asi půlku otázek špatně - a vida, slovní hodnocení už nebylo "excelentní", ale pod ním opět 100%... tak pozor na to!
Thank You!
Děkujeme za učast v soutěži.
Excelentní výsledek! Gratulujeme! Vy asi budete pro každého začínající kuchaře či kuchařku inspirací. Máte bohaté zkušenosti a uspokojil/a jste jistě už mnoho hladových krků a zhýčkaných žaludků. Všem určitě chutnalo, že? Nedivíme se – s těmito znalostmi, které jste prokázal/a v našem testu se rovnou můžete pustit do psaní kuchařky! A možná to bude bestseller. Ještě jednou gratulujeme!
Nezklamala jsem.
Klobouk dolů a vařečku na prsa – zdá se, že máme tu čest s kuchařkou či kuchařem, která/ý je ve svém okolí, v rodině i mezi přáteli vyhlášená/ý jako ta/ten, kdo vaří skvěle, chutně, s radostí a umem! Gratulujeme! Vaše znalosti jsou nadprůměrném a věříme tedy, že i váš kulinářský talent je na tom stejně! Mňam...
100%
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.