Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Test kuchařského názvosloví

Od: babkazov® odpovědí: 11 změna:

Máte rádi testy? Víte jak se jmenují suroviny a hotové výrobky v kuchyni? zena.cz/...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi to moc těžké není, když jsem zkásla 100 bodů a už vůbec to nemůže mít vliv na kvalitu kuch. umění. Ale mělo to být pro pobavení, to jen proti testu, nic proti nápadu babky to sem vložit.

doplněno 09.05.16 16:43:

img0.liveinternet.ru/... A tady něco na uklidnění...

hodnocení

blešíku :-D img0.liveinternet.ru/...

img0.liveinternet.ru/...

procreo.jp/... Klikni do černého pole a táhni. :-D

A ještě jeden, ten nejlepší: formation-massage-stage.f/...

Fajne! Fajne a pjekne! *smich*

To je boží.

hodnocení

0x

Zdravím,tedy nechci se chlubit,ale 100 procent :). Asi 5 odpovědí bylo střílení naslepo. Děkuji za zábavu.JISKRA

stonek*
hodnocení

0x

100% se štěstím, ale překvapilo.

hodnocení

0x

100 %, potěšilo...

doplněno 09.05.16 19:38:

@minda, máte pravdu. Prošla jsem test znovu a schválně všechny odpovědi úplně špatně, a zas se tam skví 100 %. Ovšem místo "excelentně" je tam vcelku laskavé sdělení Hmmm... asi vaříte rád/a, ale spíše než kulinářským znalostem při vaření podléháte intuici. Přiměřeně... Přiměřeně – to je vaše heslo! Ale co už – hlavně že strávníkům chutná a vaření vás baví. Ve volné chvilce ovšem nebude od věci, když se začtete do kuchařky!

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, lidi, jak to děláte, že Vám to jde? Chtěl jsem si to zkusit, vyplním první otázku, klepnu na Další - a jsem zase zpět na té první. Vyzkoušel jsem všechny tři možnosti a stále se nedostanu na druhou otázku. Jinak bych určitě věděl vše . Zdravím!

hodnocení

0x

nerada vás zklamu, ale těch 100% pod slovním zhodnocením znamená pouze, že byl test celý dokončen... bylo mi divné, že máme všichni 100%, tak jsem si test udělala znovu a záměrně odpověděla asi půlku otázek špatně - a vida, slovní hodnocení už nebylo "excelentní", ale pod ním opět 100%... tak pozor na to!

jitkak*
hodnocení

0x

Také 100 % super :) u něčeho jsem sice váhala *nevi* třeba bujabéza? Ale trefila jsem se *smich**smich*

doplněno 10.05.16 08:23:

Tak těch mích 100% bylo asi na výbornou, protože bych si měla vydat kuchařku, která by se stala "bestsellerem" a z fleku bych mohla jít učit vařit :-P

hodnocení

0x

Thank You!

Děkujeme za učast v soutěži.

Excelentní výsledek! Gratulujeme! Vy asi budete pro každého začínající kuchaře či kuchařku inspirací. Máte bohaté zkušenosti a uspokojil/a jste jistě už mnoho hladových krků a zhýčkaných žaludků. Všem určitě chutnalo, že? Nedivíme se – s těmito znalostmi, které jste prokázal/a v našem testu se rovnou můžete pustit do psaní kuchařky! A možná to bude bestseller. Ještě jednou gratulujeme!

Nezklamala jsem.

pt®
hodnocení

0x

Klobouk dolů a vařečku na prsa – zdá se, že máme tu čest s kuchařkou či kuchařem, která/ý je ve svém okolí, v rodině i mezi přáteli vyhlášená/ý jako ta/ten, kdo vaří skvěle, chutně, s radostí a umem! Gratulujeme! Vaše znalosti jsou nadprůměrném a věříme tedy, že i váš kulinářský talent je na tom stejně! Mňam... *ua*

100%

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]