Nejste přihlášen/a.
Ahoj tady Filip.Chtěl bych popřát všem maminkám co sem chodí.Moji mamince jsme už popřáli.Já ji koupil nanukáč a dal tulipány.Tatka ji dal jen pusu.Brácha ji dal taky tulipány.Ahoj Filda
Ahoj Fildo, díky za přáníčko, také jseš dnes první a doufám, že i vlastní si vzpomenou. Jsi bez kluk. Jen malinkatá poznámka. Příště kup jeden tupilán nebo tři. Sudý počet květin se dává na pohřby. Nic se neděje, jen pro příště.
doplněno 08.05.16 08:30:Promiň, promiň a znovu promiň. Po ránu neumím ani číst. Omluva veliká.
Ahoj Fildo, já sice maminka nejsem, ale Tvůj příspěvek oceňuji - je to pozorné až gentlemanské.
Pozdravuj kamaráda Brykse. Zdravím!
uska - myslím, že Filda nepíše dva tulipány, ale dal tulipány (počet neupřesnil).
doplněno 08.05.16 08:49:Ano, Fildo, takto se pejsci chovají, když smutní. Potom bude mít Bryks zase velkou radost, až se s páníčkem setká. A je fajn, že se o Brykse staráš. Ahoj!
Ačkoliv nejsem žena, označil bych tento příspěvek za "příspěvek dne". Prostě to nejlepší a nejsmysluplnější sdělení dne.
Filipe, jsi frajer.
Jsi opravdu frajer Filípku Moc děkuji.Jsi první,kdo mně dnes přeje.Také jsem zvědavá,co dostanu.Nanukáč není špatný a ten pugét růží,ten je Boží !
Kolik ti je prosím tě let?
Opravdu málokteré dnešní dítě si vzpomene...Ještě jednou děkuji !
Buď v životě hodně šťastný a zdravý
Filípku i já přikládám své díky Jsi moc pozorný klučina a maminka na tebe musí být pyšná.
Moji kluci si na mě také vzpomněli, ale aby přáli všem maminkám...klobouk dolů!
Já dostala od mladšího ručně dělané mýdlo ze školy a starší mě uctil voňavoučkou snídaní
Přeji ať se ti moc daří ve škole a do života hodně krásných věcí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.