Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svátek maminek

Od: filip2004 odpovědí: 17 změna:

Ahoj tady Filip.Chtěl bych popřát všem maminkám co sem chodí.Moji mamince jsme už popřáli.Já ji koupil nanukáč a dal tulipány.Tatka ji dal jen pusu.Brácha ji dal taky tulipány.Ahoj Filda

Svátek maminek

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj, Filípku,moc děkuji za přání,jsi super kluk. Maminka je na tebe určitě moc pyšná. Jsi první,kdo mi dneska přál,tak ti posílám vzdušnou pusinku. Krásný den.*pusa* JISKRA

uska*
hodnocení

0x

Ahoj Fildo, díky za přáníčko, také jseš dnes první a doufám, že i vlastní si vzpomenou. Jsi bez kluk. Jen malinkatá poznámka. Příště kup jeden tupilán nebo tři. Sudý počet květin se dává na pohřby. Nic se neděje, jen pro příště.

doplněno 08.05.16 08:30:

Promiň, promiň a znovu promiň. Po ránu neumím ani číst. Omluva veliká.

ben®
hodnocení

0x

Ahoj Fildo, já sice maminka nejsem, ale Tvůj příspěvek oceňuji - je to pozorné až gentlemanské.

Pozdravuj kamaráda Brykse. Zdravím!

uska - myslím, že Filda nepíše dva tulipány, ale dal tulipány (počet neupřesnil).

doplněno 08.05.16 08:49:

Ano, Fildo, takto se pejsci chovají, když smutní. Potom bude mít Bryks zase velkou radost, až se s páníčkem setká. A je fajn, že se o Brykse staráš. Ahoj!

filip2004
hodnocení

Děkuji.Pane Bene Bryks je už týden u nás.Pán je v nemocnici má bolák na noze a léčí mu to.Ale už brzo přijede domů.Bryks moc nejedl a ted už jo.Tatínek říkal,že mu mu stýskalo.Ahoj Filda

jh®
hodnocení

0x

Ahoj Fildo, taky děkuju, je to od tebe moc milé a ty růže jsou krásné! *palec*

hodnocení

0x

Ačkoliv nejsem žena, označil bych tento příspěvek za "příspěvek dne". Prostě to nejlepší a nejsmysluplnější sdělení dne.

Filipe, jsi frajer.

Jsi opravdu frajer Filípku *palec* Moc děkuji.Jsi první,kdo mně dnes přeje.Také jsem zvědavá,co dostanu.Nanukáč není špatný a ten pugét růží,ten je Boží !

Kolik ti je prosím tě let?

Opravdu málokteré dnešní dítě si vzpomene...Ještě jednou děkuji !

Buď v životě hodně šťastný a zdravý *slunce*

filip2004
hodnocení

Ted 30.5. budu mít narozky.Bude mi už 12let.A děkuju Filda

hodnocení

0x

Ahoj Fildo. Díky za přání, je to od Tebe moc hezké. Přeji všem krásnou neděli.

hodnocení

0x

Filipe, moc děkuji *pusa* Je to od tebe moc hezké a pozorné. A já si toho vážím.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Svátek maminek #2

Směju se až mi tečou slzy...nemáte to celé? To by bylo téma,rodičovské trapasy...*smich*.Děkuji. JISKRA

jh®

Vždyť je to celé.

A je to špica! :-D*palec*

Až teď vidím,že je to celé,tak pardon. ;) JISKRA

jitkak*
hodnocení

0x

Filípku i já přikládám své díky ;) Jsi moc pozorný klučina a maminka na tebe musí být pyšná. *pusa* Moji kluci si na mě také vzpomněli, ale aby přáli všem maminkám...klobouk dolů!

Já dostala od mladšího ručně dělané mýdlo ze školy a starší mě uctil voňavoučkou snídaní :)

Přeji ať se ti moc daří ve škole a do života hodně krásných věcí

hodnocení

0x

Dobrý večer, Fildo, děkuji za přání - jsem maminka dvou dospělých synů, oba mi popřáli, ale to přání od Tebe bylo nečekané a o to milejší. Růže jsou nádherné. Tvoje maminka z Tebe má určitě radost, jsi moc prima kluk. Ať se Ti v životě daří!

iz*
hodnocení

0x

Ahoj, Filipe, jsi príma kluk

a jak vidím z předešlých reakcí, nejsem sama,

kdo tě tu rád potkává.

lidus*
hodnocení

0x

Filipe díky a pak, že dnešní děti jsou nevychované, drzé...Jsi příklad, že tomu tak není, že tvoji rodiče, prarodiče ve výchově nic nezanedbali a mají z tebe jistě velkou radost.

K 12 narozeninám Ti přeji vše krásné a samé *slunce**slunce**slunce*. L

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]