Za mlada jsem si psával, ale pak už nějak nebyl čas a tak se sem tam podívám do jedinýho, který mi zbyl po stěhování a docela mě mrzí, že jsem nepokračoval dál.
Psala jsem si v pubertě.Pak ještě jeden v turistickém oddíle.Byla to takový fenomén,tak stejně jako Památníček.Nyní si nepíšu.Spíš udržuji fotoalbum,šanon s dokumentací a knihu kde si lepím účty a útržky ze složenek.To je taky takový deník...
No, jestli myslíte takový ten klasický, zaznamenávající niterné pocity rozervané duše, nenaplňené tužby a ideály... tak to opravdu ne. Ale deník si píšu už mnoho let - jakožto servisák musím mít přehled o tom, kdy a kde jsem byl na servisu, co se řešilo, telefony, adresy a pod. To je pro mě nutnost
Píšu si deník od 12ti let, dnes už nezaznamenávám každý den ale napíšu co se stalo v tom měsíci, to víte, stárnu a prd si už pamatuju a jednou bych chtěla napsat paměti.
Nepsala jsem si nikdy a nepíšu a docela toho lituju, protože v životě jsem už zažila věci, které by vystačily na celý seriál o jednom trochu promarněným životě...bohužel...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.