Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Interakční prvek

Od: lupyr* odpovědí: 1 změna:

Zdravím! Ve škole máme za úkol vytvořit interakční prvek na území naší obce. Nikdy jsem v tomto nebyla moc dobrá a bohužel nevím, kde to mám udělat. Navíc, plocha in. prvku má mít min. 0,3 ha- což už vůbec nevím, jak mám zjístit velikost. Proto se chci zeptat, jestli tady náhodou není někdo, kdo tomu alespoň trochu rozumí a mohl by mi pomoct. Májí tam být čísla parcel a jejich vlastníci. NAš učitel nám to nevysvětil a nikdy předtím jsem to nedělala :/ Zde je odkaz: sgi.nahlizenidokn.cuzk.cz/... Předem strašně děkuji za pomoc :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

host*
hodnocení

0x

Asi vám ve škole vysvětlili pojem Interakční prvek, nebo si to můžete najít na webu, například na utok.cz/... a pak se vám vybaví, co by to mohlo být jak byste ho mohli vytvořit. Budete ho vytvářet skutečně nebo jenom vymýšlet?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]