Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedá mi to, musím - zážitky na skůtru

Od: ladinpraha* odpovědí: 8 změna:
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

na tohle jsem čučel ráno, fakt frajer, dvě auta, motorku, náklaďák, a ten skvělej finiš *smich*

Možná, že měl virozu :D

JJ jinak si to nedokážu vysvětlit *smich* Musela bych je podezřívat, že je to snad fingované *smich*

zabu
hodnocení

0x

Tak jsem to chtěl poslat dál, a jediný, co se mi povedlo poslat, je odkaz na poradte.cz. Původní zdroj se mi nepovedlo vyextrahovat. Nevím, jestli to byl záměr admina, že jsou odkazy tímto způsobem, ale každý, kdo se bude chtít podívat na video, navštíví poradte.cz a nevím, jestli video stahuje z poradte nebo odjinud. Je to žádoucí? Jak moc tenhle způsob zatěžuje poradte? Nešlo by sem dát odkaz na původní soubor z YT?

stačí video spustit a v rohu kliknout na ikonku youtube, potom se otevře stránka youtube s tím videem. z poradte se nic nenačítá
zabu

Dík. Funguje to. Zase jsem o kousek chytřejší.

hodnocení

0x

TO NEMA CHYBU_neni to z T hajska?Tam jsme jich videli na takovem skutru 5!

hodnocení

0x

Přidám se i já se svou troškou do mlýna:

Takhle nějak vypadala moje autoškola. :D Akorát jsem ji nedělala v Polsku. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]