Nejste přihlášen/a.
Více než 14 dnů mi nejde ICQ,přihlásím se, zadám heslo a objeví se hláška "Jejda něco se pokazil..." dopisuji si pomocí Překladače s technickou podporou v Ru,ale je to k ničemu.Chtěl jsem,aby mi zrušili profil,abych se mohl zaregistrovat pod jiným číslem a začít znovu, ale RU chce pořád dokola scany obrazovek a výsledek je stejně nula.Jeden z přátel má ty samé problémy,ale vždy se na 4-8 pokus chytí,ale mne už nebaví,snažit se přihlásit stále dokola.Existuje nějaký jiný prográmek,který by se dal využít k vzájemné komunikaci (vím,že jde Skype,ale protějšky nemají kamery)?. J
ICQ je komunikační protokol, se kterým umí pracovat hromada programů. Pokud Vám dělá problémy oficiální ICQ klient (na což to dle popisu chyby vypadá a rozhodně byste nebyl jediný), zkuste jiný program. Nemusíte účet rušit ani si vytvářet nový, prostě se s vaším současným účtem přihlásíte přes jiný program. Můžete zkusit jinou verzi ICQ nebo např. QIP, Mirandu, Trillian, Pidgin.. já už ICQ pár let nepoužívám, takže ani nevím, co dalšího dnes ještě funguje, ale alternativních klientů byl vždy dostatek (viz. třeba wiki).
Díky všem za odpovědi,ale situace vypadá takto: -pokud se přihlásím přes jinou verzi nebo jiný program(QIP, Miranda,Trillian) svým číslem,vždy se objeví hláška výše uvedená takže problém není u mne,ale u poskytovatele,-pokud se mi ještě v prvopočátcích podařilo dostat se na svůj profil,byla tam fotografie dcery a pod ní uvedeno její číslo ICQ,-založit si nový profil nejde,pokud při zakládání napíši email - objeví se hláška,že už je používán, pokud napíši telefon, objeví se stejná hláška,-požádal jsem Ru o zrušení všeho,co nejak souvisí s mojím profilem,ale neudělal to - takže používám ICQ manželky,kdy se načtou moje kontakty (dobré že,ještě, že tam nemám milenku )takže to asi bude skype nebo ICQon line
Jen mě tak napadlo že pokud máš zavirovaný PC nebo malware tak se ti tam mohl nabourat soft a změnit přístupové údaje k účtu. To by pak nebyla chyba programu. Případně i jiná možnost jak by útočník mohl zjistit heslo.
tak jsem stáhnul program na malware a ten ukázal 75 objektů-všechny ICQ ( jak jsem zkoušel různé verze,tak tam vždy nějaký soubor z každé verze zůstal i po odinstalování), takže příští týden vyzkouším znovu. Díky za radu.
Nejlepší je kontrolovat počítač nabootovaný z jiného OS. Pokud spouštíš PC ze systému který je zavirovaný tak může virus či program zůstat v paměti. Jaký program si použil pro diagnostiku?
Problém je ale v tom že tento program - respektive jeho free verze je přes rok stará. Můžeš mít zavirovaný PC něčím co ten program neodhalí.
Tak to je asi jen nápad. Jsem na tom zrovna jako tazatel, s jednou výjimkou, a to, ICQ 10. Ten se do účtu přihlásí z Win 10 a taky z Linux MINTu, kde běží pod WINE. Jiné verze (Pidgin, Trillian, Miranda, ICQ7.5 a nižší) se nedovedou do účtu přihlásit. PC mám křišťálově čisté, bez breberek, dokonce jsem si myslel, že když odinstaluju (CCLEANER) ICQ a rušně "domažu" registry, že se to spraví. Opak je pravdou a rusákům nestojím ani o odpověď. Takže chyba bude jednoznačně v nějakém jejich vylepšení, oni asi neznají rčení "co funguje, neopravuj!" Co se týče ICQ 10, kdyby byla možnost zvětšit písmena, nebránil bych se této verzi. Mé sedmdesátileté oči to už moc nezvládají... Komu se to povede rozjet, dejte prosím vědět! Přeji hezký večer!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.