Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaše zkušenosti s posíláním sms zdarma

Od: aja1946® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, zaregistrovala jsem se na webu smszdarma a poslatsms, v posledních dnech jsem poslala asi 6 smsek a nedošla ani jedna, když jsem jim to napsala, tak mi odepsali, žue za to neručí. Takže propříště využiju raději svého mobilu.

doplněno 02.05.16 20:04:

Díky všem, přeregistruju se.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chica7
hodnocení

0x

Dřív jsem používala esemes.cz/... vždycky to došlo.

doplněno 02.05.16 17:23:

Nějak se mi do toho odkazu připletla čárka...

esemes.cz/...

hodnocení

0x

Posílám přes sms.prokes.net/... a nestalo se mi, že by nedošla.Na o2 a Vodafone jsem registrovaný. Když kliknete na o2, klikněte pravou myší- otevřít v novém panelu a umažte v adresním řádku vše, co je za sms.1188.cz/, a pak dejte načíst. Ještě jsem posílal z esemes.cz/... a také vždy došly.

hodnocení

0x

Já mám velmi dobré zkušenosti s : seznam.cz/...

hodnocení

0x

Poslednich nekolit let vse co fungovalo slo pomalu do kytek.
Nedavno jsem potkal smskoid.cz/... a mam klid.

Ze se na internetu za nic neruci, plati uz od jeho pocatku.

hodnocení

0x

od počátku webu vodafonepark posílám sms přes PC tímto způsobem - jediný problém byl, když jsem posílal sms typu "miláčku, těším se na večer", a pak mi volalo neznámé číslo. Nějaká slečna, že prý píšu jejímu tatínkovi a jeho manželka je nějaká nervózní... - tak jsem se omluvil, opravil zadání na webu (byla tam dvě čísla přehozená) a pochopil, proč ty sms nechodily manželce *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]