Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
už zítra nám začíná maturita (písemky a didakťáky) a nevím, co na sebe. Napadlo mě, že bych si mohla vzít svetr, černé kalhoty a černé botasky. Nemyslím ty speciální na sport nebo nějaké s kamínky, vzory atd... prostě obyčejné černé boty bez ničeho. Myslíte, že je to dobrý? Na ústní si samozřejmě vezmu něco elegantního, ale na ty písemky chci mít na sobě něco, v čem se budu cítit dobře. Díky
Maturitu jsem skládala v roce 1974. Na písemnou jsem se oblékla, jako běžně do školy. Ostatní taky. Ty botasky by neprošly, museli jsme se v šatnách přezouvat, školník bydlel přímo ve škole a pokaždé se někde vynořil a sledoval, zda jsme přezutí. Takže písemné maturity se konaly v papučích. Nakonec, dnes vidím, že to myslel dobře. Doma do obýváku také nechodím v botaskách, takže jsem to brala.
Až na ústní jsem měla decentní crimplenové tmavomodré šaty se sedýlkem z bílé krajky. Kdeže ty loňské sněhy jsou. Jaga.
Já maturovala "až" v roce 1982, jinak je to ovšem jako přes kopírák.
Na ústní jsem měla šatičky z černého diolenu, spíchla teta podle Burdy. Abych nevypadala, že si jdu na vlastní funus, měla jsem v pase připnutou umělou kopretinu a bílé botky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.