Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tato bankovka na vyhození?

Od: timon odpovědí: 11 změna:
Je tato bankovka na vyhození? #2

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

01.05.16 16:30
hodnocení

0x
Co stim?
timon
hodnocení

To se vás ptám právě já :D

lidus*
hodnocení

0x

Můžete mi váš dotaz přeložit do srozumitelné formy? Pokud jste si vytiskl (padělek) je na to i zákon.

timon
hodnocení

Padělek to není už to leží v půdě docela dlouho
Pokud ti jich tam leží pěkný balíček tak to při kurzu 1000 za cca 4€ na vyhozeni nebude. Akorát bude potřeba najít někoho, kdo slovinskem neprojíždí ve tři ráno jako většina Čechů.

hodnocení

0x

skáknu do směnárny či banky a tam se dovím co stim *palec*

stonek*
hodnocení

0x

Já jsem v tom dotazu viděl rozvázání pracovního poměru :)

majsterjoe*
hodnocení

0x

Dneska je hodně lidí natvrdlých, takže podle mě je to buď na vyhození, nebo na památku.

Na Slovinsku se uz 9 let platí EURama.

hodnocení

0x

A proč byste to vyhazoval. Místo nezabírá. Já mám také poschovávané staré papírové franky a marky. Třeba to bude mít cenu za sto let a ten kdo po mně najde bude mít radost...

ctenar*
hodnocení

0x

Lze bezplatně směnit ve Slovinské národní bance za eura. Bankovky se budou směňovat vždy, mince jen do konce letošního roku (2016). Lze zaslat i poštou.

1000 tolarů = 100 Kč

doplněno 01.05.16 21:25:

Přesný kurz: 1000 tolarů = 4,17 €

Neplatí se žádné poplatky.

doplněno 01.05.16 21:28:

Tento přesný kurs platí navždy.

Možnost výměny bankovek je rovněž zaručena navždy.

timon
hodnocení

Jo díky to jsem chtěl slyšet ( vidět)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]