Nejste přihlášen/a.
Take vas prekvapila zprava o vlade islamskeho nabozenstvi v Bruselu? Islam tak snadno porazi krestanstvi? Bude se tohle vitezstvi sirit a budeme chodit do mešit? Zacinaji se vtipy na tohle tema menit v realitu?
Islam a jeho rozsireni v Bruselu - srdci EU - pusobi jako promysleny tah na branku ! Kde to vitezstvi bude priste?
Už mě to přestává bavit, mejl denně zahlcený katastrofickou předpovědí, poslední je knížka Právo šaríja a mám se začít učit, 4 kroky USA ke zničení EU-tomu bych snad i věřila. O uprchlíky tu nestojím, stačí mi integrace cikánů, jak to dopadlo víme. Zpráva mě moc nepřekvapila, stačí jen jak si naše holky berou muslimy a konvertují, už to bych zakázala. Bude hůř.
Ano,bude se to šířit pokud se zdegenerovaní a líní evropané nepostaví na rozhodný odpor,co to asi zastaví? kecy merkelový nebo sobotky?. Doufám že zítra v praze na letné bude co nejvyšší účast,buďme češi a ukažme že svou vlast nedáme těm musulmanským dobytkům,kecy na internetu nás nezachrání
Fik - evropane nejsou zdegenerovani, neplivejte do vlastnich rad, takovy privlastek je nevystihuje spravne, jsou spis mirumilovni a nechteji valcit, jenze asi zadna diplomacie nebude stacit proti nasili.
To ano ale i na tom zdegenerování si trvám. Evropané už nějak zapoměli co je hlavním posláním člověka na světě. Kvůli kariéře má stále méně lidí děti. A co ti dnešní mladí kluci? já teda taky jsem mladej ale je mi z toho teda spíš na zvracení,kdyby jim člověk řekl že mají jít na vojnu tak se z toho zas**ou až za uši a schovají se mamince pod sukni a aby se uklidnili tak si půjdou pustit biebera nebo britney spears ..nejsou samozřejmě všichni takoví,ale je jich bohužel hodně i co jsem poznal mezi vrstevníky. Evropané zdegenerovali v tom že už necítí z ničeho strach,myslí si že všichni na světě jsou mírumilovní a vůbec si neuvědomují že je tady jistý islám který touží po totálním vyhlazení všeho západního a svobodného.
A když vidím ty zdegenerovaný sluníčkářský buzny,hipíky a hate free tak to bych teda vážně zabíjel kdyby to nebyl trestný čin,pohoupali by se za vlastizradu na konci špagátu.
A jestli se nazývá člověk co má rád svou zemi rudohnědým nacistem,xenofobem a nevím čím vším ještě,tak se k tomu hrdě hlásím
Mírumilovní evropané? A kdopak to přepadl či jinak rozvrátil země, odkud ti turisté přicházejí?
Kdo přepadl Irák, Afghánistán, Libyi, Sýrii, kdo organizoval a platil ty různobarevné "revoluce"?
Naši předkové, chránící naše uzemí před islámskou chamradí, se musí obracet v hrobě. A teď poslední zpráva - zrušení víz pro Turecko! Kde jsou ti slavní turečtí vojevůdci, co se neúspěšně snažili po tisíc let dobýt Evropu?! Teď ji dostanou na stříbrném talíři.
Jak tak sleduji zpravy ze sveta, dalsi dobyte uzemi bude zanedlouho Francie, islam se tam hodne rozsiruje a zabydluje.
Minulou středu, situace na letišti Brusel Charleroi, všude venku policie v maskáčích a se zbraní v ruce a ve vnitř v hale zase policie v uniformách. Kontrola naprosto každého člověka a bez letenky se do haly nedostanete.
Doporučuji si přečíst knihu francouzského spisovatele Houllenberqua Podvolení, je to o Francii z roku 2022 a budou vám vstávat vlasty hrůzou na hlavě, je to sice scifi, nicméně daleko představitelnější a skutečnější než si třeba lidé v minulosti dokázali představit, že technika o které psal Verne, jednou bude. Je to scifi,a le daleko reálnější, mnohé z toho už se děje.
Islám nesnese jiné náboženství, ale ani ateisty a prosazuje si to násilím. Proto mě štvou sluníčkářky, jak by se jim líbilo nesmět studovat a nosit šátky? A že politici proti tomui nic nedělají, to je bohužel záměr USA aRuska oslabit Evropu. Nemohou být přece tak praštění. A ty miliardy co plynou teď do Turecko a ještě se jim dají víza, to je skutečně nápad přímo geniální, to přecenemůže pomoci.
Saozřejmě někteří lidé potřebují pomoc, al sem táhnou desetitisíce a další čekají nejen v Libyi.
Islám nesnese jiné náboženství a něco si prosazuje? Ona je to nějaká živá bytost, že toho tolik zvládne?
Pro tupé a méně duševně zdatnė - komunismus taky neni živá bytost a co všechno se diky tomuto učení dělo a co všechno zvládnul.
Jak jsem dostal, tak přeposílám. V podstatě k tomu nemám co dodat. Bohužel, pisatel má ve všem pravdu. Sám bych to nedokázal tak dobře napsat. Nikdo.
Lidi to vidí jako ty, nebo já, ale co mohou udělat? Vezmi to podle sebe. To že jsme nasr.ní nikomu nepomůže a nikomu to ani nevadí. Někomu psát má jen váhu jakéhosi hlasu, který nikdo nečte, jen tuší, že asi lidi nasraní jsou, ale chuj s tím vlci vyjí a karavana jde dál. "Krajně pravicové" projevy na FB a v diskuzích začínají být stíhatelné, média masírují lidi hovadinami a díky tomu, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou, je dost lidí, kteří naskakují na předhozené návnady jako: ostudný Zeman, zlý Putin, hamižný Babiš, zlá/hodná policie, Čína-fůůůj... A nakonec zachráněné zvířátko, nebo kterak skaut statečně převedl slepce přes rušnou slepou ulici. Překvapilo mě, kolik lidí jinak inteligentních, se tím dokáže zabavit tak, že věci, které jsou na první pohled absurdní, byť skutečné, prostě zavrhnou a dál debatují o Tibetu a Zemanovi. Ani je nenapadne že hovoří o ho.nu, protože ty záležitosti nemají řešení. Číně asi válku nevyhlásíme a i kdyby se podařilo Zemana naštvat natolik aby rezignoval, vyvstane mnohem větší problém. Koho místo něho. Amerického žida? Rakouského aristokrata, který by tam jistě rád těch pár let prohnípal? Špidlu, Kalouska? Nějakého nýmanda = nového havla, doposud známého možná jen "kavárně"...?
Zkrátka vládnoucí "ultralevice" metodicky řízená euroamerickou finanční mafií staví na tisíce let starých osvědčených praktikách ovládání davu, a jednotlivci jen sledují, jak v zájmu našeho bezpečí a lidskosti jdeme do pr.ele. Teď to ještě jde, tak si jen opatrně zanadáváme, ale zkus někomu říct, aby jel podpořit nějakou demonstraci. Přednost bude mít zahrádka. A až se bude volit, zase se najdou hov.da volící profláknuté partaje(=všechny, které se 25let střídají u koryta). Asi bude muset být hodně zle, aby se lidi dali trochu dohromady a začali se brát o svá práva. Mezitím budou všude kamery, evropané nebudou mít ani ostrý nůž natož vzduchovku, evropa bude plná umouněné agresivní lůzy a nové "střední skupiny vojsk", tentokrát amerických, hájící čísi lidská práva. Budou sem jezdit vlaky plné bezvízových turků černých jak bota nehovořící ani turecky, ale budou znát "svá práva". Lidi se budou masírovat s muslimákama, budou se bát vyjít na ulici aby nedostali přes držku od čmoudů a kdyby se nedej bóže ubránili, tak od policajtů. Budou mít dost práce s ochranou rodiny a nezbude jim čas na nějaké organizování jednotného odporu. Jednotlivé státy budou rozeštvané, každý bude nenávidět každého, atd atd.
To asi není situace pro klidné racionální změny. Budou muset vybouchnout emoce. A stejně. Pokud budeme dál akceptovat současné peníze, pořád budeme v jejich moci. Jejich moc skončí v okamžiku, kdy přestaneme ty jejich peníze používat, ale protože naši vůdci jsou na nich bytostně závislí a asi většina lidí si to neumí ani představit natož aby dostala kuráž to zkusit. Ještě jim to vydrží. A buď se jim podaří svět " v jeho zájmu" zotročit, nebo se přirozeně za pár generací jejich impérium rozpadne. Historie ukazuje, že žádný strom nerostl až do nebe. My už u toho asi nebudeme...
A to je stav kde nás chce ta euroamerická pakáž co nejrychleji mít. Díky vrozenému optimizmu si myslím, že to bude ještě o něco horší ...
S evropským pozdravem salam amerika T.
Píše- "Lidi to vidí", ale sám dodává, že ne každý člověk má stejný názor jako on...automaticky předpokládá, že lidé, co mají ten jiný názor, jsou zaslepení, přestože jsou podle něj jinak inteligentní...vždycky mě dostává ta sebejistota, se kterou jsou někteří přesvědčeni, že jenom oni mají ten správný pohled na svět.
Víte kde se bera ta jistota? Vidíme, jak se stále plní to, co jsme předvídali před rokem, dvěmi, a jak se splní za rok za dva to, co předvídáme dnes. Do puntíku. Můžeme si o tom tady za dva roky popovídat. Otázka bude asi už uzavřena, ale poradna snad ještě bude fungovat.
A co že se plní? V Bruselu je početná muslimská komunita už pěknou řádku let a teprve teď to začal být problém, protože se zřejmě někde na čteném českém serveru (nebo snad na Nově?) objevil nějaký článek na tohle téma. Já si pamatuju, jak tihle vědoucí lidé hysterčili už minulý rok, jaká apokalypsa se blíží na Českou republiku a mě ujišťovali, že jim ještě budu dávat za pravdu (a že až mě bude v křoví znásilňovat uprchlík, tak že si na ně vzpomenu ) a hle, rok uplynul a pořád tu ještě s muslimskýma uprchlíkama neválčíme.
klera:
až budem válčit, bude už pozdě, už nebude žádný způsob nápravy, žádné řešení...
Je to jen otázka toho, až Německu dojdou prostředky pro živení netahavých muslimů a migranti se posunou k nám, zatím je pro ně v německu líp než u nás. A ti kteří k něčemu jsou, ty k nám nepůjdou, těm bude pořád líp v německu než u nás .
Apokalypsa nastane, až se muslimáci usadí v Německu. Uvědomte si, že legálním přijetím tam, se jim otevírají dveře do celého schengenu, tedy i k nám. A jim je jedno kde budou žít. Co jim není jedno, od koho budou dostávat příspěvky na žítí. Proto se tlačí do Nemecka. Oni klidně budou brát podporu v eurech z Německa, ale bydlet můžou kdekoliv. Třeba pod vámi nebo nad vámi na patře. Proč ne, když je tu klidněji než v Německu. Jednou měsíčne si sjet do Nemecka pro podporu zvládnou. A až jim podpora skončí, brzy přijdou na to, že čeští policajti jsou daleko neschopnější akce než němečtí. A že zločin tady se vyplácí víc než v německu. Ale to už bude pozdě.
Kdovi jak tohle bude pokracovat, ale nez nejakou treti svetovou valecnou hruzu, tak lidi snad radeji koupi nejake mekke koberecky na modleni a sezenou si koran
Vedmy uz maji urcite jasno
Jestli se islam rozsiri i v Americe, tak bude vymalovano. Jake nabozenstvi je vlastne ve vetsine aktualne v USA?
"nikdo" - mas pravdu, ale dle nejnovejsiho pruzkumu se tam islam taky rychle siri a ted dokonce v Anglii byl zvolen muslim starostou Londyna, takze zrejme vetsina volicu byli mohamedani, nebo priznivci islamu, brrr...siri se to jako mor !
Ve Vidni policajti doporucili prepadene zene, kterou imigranti okradli a zbili, aby si radeji prebavila svetle vlasy na tmave a nechodila sama po setmeni (asi jeji vina?!) Zacne se snad zenam taky doporucovat, aby chodily radeji zahalene?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.