Vážení čtenáři, jste také toho názoru, že nejpozději v roce 2017 by měl vzniknout 4. mobilní operátor a třeba v roce 2021 ještě 5. mobilní operátor? Vznik dalšího operátora by mohl znamenat konec většiny virtuálních operátorů a zpřehlednění poskytovaných služeb. Věřím tomu, že předvolba 750000000 - 759999999 může vzniknout. 4. mobilní operátor by se měl zrodit ze současných virtuálních operátorů výběrovým řízením. To samé bych viděl při vzniku 5. mobilního operátora. Ještě bych povolil řadu 740000000 - 740999999. Určitě bych přiřadil ještě 706000000 - 706999999 a od 1. 1. 2021 zrušil všechna čísla 601000000 - 608999999. Síťový operátor by měl za povinnost mít vlastní callcentrum, mít vlastní prodejny a mít zajištěnou partnerskou síť pro prodej SIM, dobíjecích kuponů. Velký zájem mám o spolupráci s takovým operátorem. Proto také hledám zájemce kteří jsou ochotni mi s rozjezdem pomoci. Zajímá mě váš názor. Myslím si, že každý síťový operátor by měl provozovat ve vlastní síti nanejvýš 5 virtuálních operátorů a podobným způsobem jako O2. Podle mě velkou chybu udělal T-Mobile a Vodafone svou otevřeností. Třeba od operátora U:fon jsem očekával lepší přístup a to podobný jako je Tesco Mobile, MOBIL.cz, OpenCall.
Jsem toho názoru, že nikdo nemá diktovat operátorům, kolik mají mít virtuálů, poboček a callcenter. Jediné, co lze diktovat, je dodržování podmínek licence a zákonů ČR. Nevím, co si od případného dalšího operátora slibujete. Nezapomínejte na rozvoj ostatních technologií, třeba internet.
Virtuálové jsou stejný nesmysl jako některé nízkonákladové "aerolinky", které mají drahou matku a létají společně s pasažéry drahé matky a letadly matky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.