Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak jist Goja seminka

Od: lucie1331 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, koupila jsem si susene plody goja seminek a mam problem s tim ze to nemuzu rozkousat ani snist s jogurtem vadi mi takova ta pachut, chtela jsem se zeptat kdybych to polikala jako prasky bylo by to spatne nebo to je jedno? Dekuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

coco
hodnocení

0x

Tema Goja uz tady bylo vickrat a rady jsou ruzne. Ja jsem ze zvedavosti zvolila zpusob nalozeni cca lzicky suchych plodu vecer do sklenicky s vodou a rano jsou krasne nafoukle jako cerstve, obsah zcedim (nekdo to vypije, me to nechutna) a velke mekke plody dam treba do bileho jogurtu ke svacine, do pudingu, nebo zobu jako hrozny, taky na chleba s tvarohovou pomazankou atd...jak mam zrovna chut :) - zobat a polykat suche a tvrde nedoporucuji, i kdyz nekdo to rad i tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]