Nejste přihlášen/a.
To Aukro zase něco "vylepšuje" nebo mění? Pokaždé když mi přišel e-mail o vyhře v aukci nebo o úspěšném prodeji a dal jsem odpovědět, tak jako adresát byl automaticky nastaven konkétní prodejce nebo kupující. Nyní jsem si úplně náhodou všiml, že se to změnilo a když se na tento e-mail dá odpovědět, tak je jako adresát uváděno Aukro. Což je poněkud matoucí, nepohodlná a práci přidělávající změna.
Každé zlepšení je z pravidla změna k horšímu. Až do té doby, než se udělá nová změna, která je ještě horší, na to budete neadávat.
Na aukru jsem koupil ročně za cca 10tis kč všechno možné. Při stavbě RD to bylo snad 50tis. Ale po aktualizaci v loňském roce je to k dnešku cca 2000,- mé útraty, víc rozhodně ne - a také jsem tam přestal prodávat.
I jejich služba ochrany zákazníka se najednou změnila - ochraňuje spíše prodejce...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.