Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte slovo - Jana Yngland Hrušková

Od: ben® odpovědí: 42 změna:

Dobrý den, sledujete pořad Máte slovo na ČT? Jak se Vám líbilo vystupování a chování paní Jany Yngland Hruškové v minulém vysílání (k vidění viz odkaz)? Nechci hodnocení jejich politických názorů, ale spíše, jak na Vás působí. A myslíte si, že žena tohoto stylu veřejného vystupování by byla vhodnou prezidentkou ČR (neb chce kandidovat)? Děkuji Vám za reakce a zdravím!

ceskatelevize.cz/...

42 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A neutekla z Bohnic?

ben®
hodnocení

Dobrý den, no, odpověděl jste otázkou - já jsem z toho měl podobný dojem, ale raději se ptám ostatních, jestli mají dojem jiný. Zdravím!

klera*
hodnocení

0x

Bude mít určitě nějakou psychickou poruchu...není divu, že jí tam pozvali- čím kontroverznější lidé, tím líp.

ben®
hodnocení

Dobrý den, jo jo, nepůsobila zrovna zdravě . No, paní Jílková tam nechce nudu. Zdravím!

jh®
hodnocení

0x

Eh, nerada bych paní Yngland urazila, ale přijde mi totálně švihlá. A přiznávám se bez mučení, že pro ten její expresivní projev nemám "kapacitu" (a ani snahu) vnímat, co se vlastně snaží sdělit. :-D

ben®
hodnocení

Dobrý den, myslím, že výrazem švihlá nikoho neurazíte a je to stále ještě korektní. Paní Yngland je zřejmě zvyklá na velký prostor a tomu přizpůsobuje svůj projev (studio jí bylo malé). Zdravím!

jh®

Já z ní mám hlavně dojem, že je jí malá její hlava. :-D

Pořady Jílkové jsem nikdy nesledovala, Yngland neznala, přemohla mne zvědavost a hned mám širší obzory! ;)

dam®
hodnocení

0x

Představa, že je někomu tchýní...Brrr

ben®
hodnocení

Dobrý den, no, vidíte, na to jsem ani nepomyslel . Zdravím!

hodnocení

0x

Dobrý den, začnu zeširoka - jsem starší kus a ženy, které mají podobná přijmení mě prostě iritují, jakoby si chtěly něco dokázat a přitom v nich nic není. Tímto zdravím všechny Tramtárie Kopeček Novákové a doporučuji vhodného psychologa/ přinejmenším/.

ben®
hodnocení

Dobrý den, dalo by se souhlasit, ale v tomto případě to je trochu jinak. Paní zde byla docela známá jako zpěvačka Jana Hrušková, potom se vdala do ciziny a přijala (přidala si) příjmení manžela. Zřejmě se nechtěla vzdát toho původního příjmení, pod kterým byla známá. Zdravím!

P.S. Její sestra Eva je onou známou "černobílou" Popelkou, kde byl za prince pan Štědroň.

ferdacifer

Chudak chlap:)

jh®

Aha, to už jsem doma. Popelka byla zamlada roztomilá, ale dnes je švihlá stejně, jako sestra neboli diblíkem až do smrti. Takže to vypadá na rodinné zatížení. :-D

lucie*
hodnocení

0x

Díky bene za dotaz,taky mi ten pořad utkvěl v hlavě,ale snad každý díl je zajímavý...i jste mi poodhalil kdo ta paní vlastně je,takže už chápu ten projev.Na mě působila jako klasická komediantka a ten její projev byl takový americky.Takové to přehrávání a tyjátr.

..že by byla takový český Donald Trump*smich*působí na mě podobně.Ale pochybuju,že by nasbírala dostatek hlasů,aby mohla vůbec kandidovat,tak velká země nejsme,aby tady bylo tolik bláznů.

ben®
hodnocení

Dobrý den, ano, lze najít i informaci, že pan Trump je jí sympatický. Nevím, jak to dopadne v USA, ale zde se snad takové vystupování neuchytí, resp. paní Hrušková se prezidentkou ani nestane - zatím má prý na FCB asi 1300 podporovatelů (tedy, měla před svým vystoupením v TV a těžko říci, zda si pomohla nebo ztratila). Zdravím!

hodnocení

0x

Ano, všechny pořady s paní Jílkovou sleduji. Tuto paní jsem vůbec neznala, a zapůsobila na mne jako "štěkna" už po jejích třech slovech. Zaznamenala jsem, že vyučovala v Anglii hudbu. Jestli jsem teda něco nepřeslechla. Moc tomu nevěřím, protože intonace jejího hlasu je asi tak kultivovaná, jako hlas trhovkyně ryb někde u přístavu. Nezapůsobila na mne dobře ani vizuelně, ani projevem. Ale i Hitler byl vizuelně nepříjemný tvor a zrovna tak uměl řvát. Teď jde o to, kdo se nechá jejím "fundovaným" ječením ovlivnit. Já to určitě nebudu...

ben®
hodnocení

Dobrý den, můžete se podívat viz odkaz a tam je více informací o životě a kariéře paní Yngland Hruškové. Dle mého názoru by měla zůstat u zpěvu a politiky se vzdát (neb má jen jedno předvolební téma). Zdravím!

cs.wikipedia.org/...

hodnocení

0x

Tak tuhle pavlačovou drijáčnici jsem , naštěstí, zpívat v životě neslyšela, tak zas moc známá asi nebyla. Připadá mi absolutně be z sebereflexe, trhovkyně je proti ní noblesní dáma. No, to by byla presidentka! Ta je zralá na psychiatra. Tutově.

ben®
hodnocení

Dobrý den, ona ta paní už má "něco na tachometru najeto", tak jako zpěvačka byla známější před rokem 1989. A myslím, že zpívat umí a její hlas je příjemný. Ovšem, hovořit by neměla a už vůbec ne křičet na lidi v TV. Zdravím!

Aha. Tak tu jsem teda opravdu neznala, to už jsem tady nežila. Ale poslechla jsem si ji. Mně to přehrát šlo i se všemi fotkami. Jelikož jsem upřímná, tak musím přiznat, že má příjemný hlas. Ne teda že bych padla na zadek, jako třeba mne doslova přibil k sedadlu pěvecký projev paní Špinarové, ale dá se to poslouchat. Sice bez emocí, ale v poklidu a bez negace, při práci na zahrádce. Na její koncert bych ale nešla, kdežto na paní Špinarovou ano. Dokonce na některých fotkách vypadá i mile. Vůbec se nepodobá té rozvášněné dračici, co jsem viděla na obrazovce. Asi má ta její píseň něco do sebe a skutečně si zpackala život a dosud se nedokázala nikam zařadit a stále se hledá. Ale politika jí teda opravdu nesedí, protože má příliš citlivou duši a proto je příliš emotivní a neumí být diplomatická. Proto si myslím, že težko něčeho dosáhne ve sféře politické. Ale jako člověk může být docela zajímavá.

Já jsem na ni opravdu změnila názor a to dokazuje to, že nemáme nikdy nikoho soudit pod vlivem nějakého dojmu. Já ji neznala, viděla a slyšela jsem ji poprvé a první dojem byl katastrofický. Nebýt této otázky, vůbec bych si na ni už nikdy nevzpomněla. Ne teda že bych se stala její voličkou, ale alespoň si o ní už nemyslím, že je to jenom potřeštěná ženská...

ben®
hodnocení

Dobrý den, no, to je právě ten problém, že se paní nedrží toho, co jí evidentně jde - a to je zpěv. Dala se na politiku, nemá přehled (skoro bych napsal, že o tom ví kulové), má svou pravdu a je hádavá (vlastně neumí ani diskutovat). Myslím, že tu ostudu si mohla ušetřit.

Pokud to ona za ostudu považuje (a tím si nejsem jistý). Zdravím!

doplněno 01.05.16 19:34:

lucie - ano, hlas (když zpívá a nehádá se) má opravdu zajímavý. Těžko říci, kdo ji "nakukal", aby se politicky angažovala. Možná ji žene strach, který nezvládá.

lucie*

bene-tak to čumím jak puk!fakt zpívá pěkně a připomíná mi hlasem B.Basikovou,kterou miluju...škoda,že tím vystoupením v debatě si kazila renomé.

nikdo*
hodnocení

0x

Bohužel mi to nejde přehrát, totálně mi to zablokuje Firefox. Úplně se mi kousne a přehrává to po dvou-třívteřinových kouscích. Nevím co tam mají v ČT za formát streamu, ale ten nejhorší. jen pro info, myslím si, že nemám zrovna úplně špatnej stroj: 2 x 2.7GHz, 1G RAM, A rychlost stahování mi to ukazuje 5-8 Mb.

Na FB ji okomentovali dost drsně. Něco v tom smyslu, že by ji měli v Bruselu vystatavit, a že by migranti utíkali sami zpátky domů. Docela mně mrzí, že mi to nejde. Chtěl jsem se taky podívat.

ben®
hodnocení

Dobrý den, to video (stream) je na stránce ČT ve flashi. Takže, musíte mít aktuální Adobe Flash Player ve Firefoxu (a možná s vypnutou hardwarovou akcelerací). Případně to zkusíte přehrát v jiném prohlížeči nebo si počkáte, až to bude na YouTube či Uložto (a ono to bude). Zdravím!

doplněno 01.05.16 14:00:

nikdo - zatím to na YT není a ani na Uložto (jinak je tam řada dílů tohoto pořadu). Myslím, že tuto "perlu" tam časem určitě někdo vloží.

nikdo*

Už jsem to YT hledal. Zatím to tam není. Však se dočkám, hi. No kdybych to chtěl přehrávat v HD, ale mně to nešlo ani jako 288p.

honzmalatny*
hodnocení

0x

Paní yngland nebo jak, je jelito. Víc k ní nemám...

pt®
hodnocení

0x

na co jsem natrefila na internetu:

facebook.com/...

ben®
hodnocení

Dobrý den, já jsem zase natrefil na článek viz odkaz - Popelka je ze sestry nešťastná. Zdravím!

super.cz/...

Jestli po návratu z Německa nemá ke svému chování důvod, mnoho informací ohledně problematiky migrantů se sem k nám nedostane, spíš jsou zatajovány. A naše zem je přeplněná sluníčkáři, což opačný extrém. Chybí nám pud sebezáchovy, chybí nám národní hrdost, nemyslíme na příští generace. Vtip o tom jak se vnouček ptá dědy kde ležely Čechy se stane reálným...

ben®
hodnocení

Dobrý den, myslím, že máte pravdu v tom, že nemáme všechny informace, resp. nemusí být vždy kompletní nebo jsou zkreslené. Ovšem, máme internet a tam se mnoho neutají nebo se to zveřejní později. Já jsem nechtěl hodnotit politické názory této paní, ale její vystupování a snad i to, jestli se má (jakýkoliv) názor do lidí křičet. Na mě působí ta paní nevyrovnaně až "nemocně".

Zřejmě se moc neprosadila jako umělkyně, tak chce být slavná jinak - a to se jí vcelku daří, protože své příznivce má. No, jestli ji dosadí až na Hrad=? Zdravím!

doplněno 12.05.16 09:13:

bmbx - ano, viděl. A souhlasím, že to je (také) magor a ještě nevychovaný křikloun. Názor lze mít jiný, ale musí se umět diskutovat a ne ho křičet do lidí (tím mnoho lidí nepřesvědčí).

Pokud jste viděl před časem stejný pořad se stejnou tématikou, s profesorem Milanem Kohoutem, tak ten je úplně stejný, nevyrovnaný až nemocný, jen stojí na opačné straně *smich*

Pokud má hodně přívzniců co by ji dokázali dosadit na Hrad, tak mě to nepřekvapuje. Tento zblblý národ tam chtěl mít breptavého, zdegerovaného dědečka *haha*

pt®
hodnocení

0x

No, pokud budeme posuzovat lidi podle intonace hlasu a projevu, tak bychom nedopadli dobře. Ono jsou školení rétoři, aby věděli, jak zaujmout. Mělo by vždy jít o to, o čem je řeč. Každý se prezentuje jinak, ale to by němělo zastínit obsah informace. Člověk by měl být schopen tyto dvě věci od sebe oddělit. A to v kterémkoliv tématu.

ben®
hodnocení

Dobrý den, moc nerozumím tomu, co jste napsala, resp. myslím si, že normální člověk by se mohl vyjadřovat srozumitelně, poměrně klidně a umožnit ostatním, aby mohli snad i pochopit, oč mu jde. A takto paní Yngland nevystupovala a nepůsobila. Zdravím!

doplněno 13.05.16 12:06:

bmbx - no, já nehodlám tolerovat pavlač nebo žumpu pouze proto, že s tím názorem třeba souhlasím. Pokud se člověk neumí nebo nechce ovládat, tak by mohl mlčet - a nedělat si ostudu (a své rodině).

Obávám se že mnohdy nejde zachovat klid, když člověk poslouchá úplně ulítlé, choromyslné a naivní názory sluníčkářů :-D

culdabulda1*

ben-

- dneska se ke všemu mohou vyjadřovat i blázni - tím nechci říct, že se považuju zrovna za "ne-blázna" - ale v každém případě alespoň nelezu do politiky.

Horší je, když se takoví, řekněme různě pomýlení lidé do vysoké politiky dostanou a rozhodují za ostatní - pak nemáme šanci se bránit.

doplněno 13.05.16 13:02:

pt

- obdivuju rétory typu Hitlera - omlouvám se, že si zrovna nevzpomenu na lepší osobnost, - ale zmiňovaná paní k těmto případům rozhodně nepatří - je mi líto její sestry a její rodiny - ti, aby "lezli kanálama" .

ben®
hodnocení

Dobrý den, no, svoboda slova je (a někdy bohužel) pro všechny. A bude hůř. Zdravím!

pt®

"ben", vždyť to píšu, oddělit od sebe projev, vystupování od tématu. Školení rétoři se budou sice ovládat, učit se působivá gesta, ale mohou ohlupovat daleko spolehlivěji.

opačný problém paní Hruškové, neumí se ovládat, projev má hrozný, ale v mnohém má pravdu

pt®

"bmbx", a přesně tak jsem to myslela.

Já vím, proto je smutné, že lidé davově skáčí na květnaté řečičky, než na ne moc kultivovaný, ale pravdivý projev. Osobně si myslím, že projev paní Hruškové je zapříčiněn zoufalstvím a bezmocí při konfrontaci s takovými tupými lidmi, jací ji oponovali v "Máte slovo". Já bych ty sluníčkáře poslal na týden do nějaké muslimské země, ale ne do hotelu, ale do rodiny, aby konečně pochopili co nás díky jejich přičinění čeká.

pt®

"bmbx", zajímavá přednáška na YT: Zuzana Roithová: Spor o náboženské symboly v EU

Hostem setkání byla poslankyně Evropského parlamentu MUDr. Zuzana Roithová, MBA.
Během večera zazněla tato témata:
- Náboženství a multikulturalismus v Evropě
- Náboženské svobody a restrikce státu
- Výstavba minaretů a mešit
- Kulturní a náboženské kořeny islámského závoje
- Zákaz nošení burek na veřejnosti
- Evropské a národní předpisy
- Spor o kříže ve veřejných budovách

mcfight
hodnocení

0x

Paní Yngland je fajn ženská. Z očí jí šlehají plameny. Ta by vládu dala všechno do richtiku :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]