Nejste přihlášen/a.
Hezký den. Kluci moji zlatí , teda pochopitelně i děvčata
. Mám na vás prosbu. Dáváme teď do kupy byt jedné mamince se dvěma malými dětmi. Potřebovala bych tam sehnat za
vnitřní dveře. 3 x 80 (P) a 2 x 60 (L) . Kdyby byly prosklené bylo by to vůbec super, ale není podmínkou
Kolikrát něco takového seženeme, když někdo doma mění dveře. Teď jako na potvoru nikde nic
. Místo vyzvednutí - Praha a potom na trase Praha - Hradec Králové (Jičín, Dvůr Králové, Nová Paka). Tak kdyby jste se k něčemu takovému dostali, pamatujte na mě . Děkuji. Sebodka
Ahoj Sebod, zkusím kouknout. Ale obávám se, že pokud seženu, bude to zažloutlá hrůza. Dveře co mám, jsou z nájemních bytů, v kvalitě, která novým nájemníkům nevyhovovala. A bylo by to v Praze.
Tak jsem sehnal všehovšudy jedny 60L, jsou zažloutlé, špinavé, ale ještě asi použitelné. Problém číslo jedna - jsou plné a problém číslo 2 - mají nahoře a dole takový ty větrací mřížky - jsou to dveře od komory . To, že je v nich fabka je to nejmenší. Sečteno a podtrženo - vyšel jsem hodně na prázdno. Byly by tu nějaký sedmdesátky, ale to je OT. Osmdesátky nemáme, v bytech jsou jedině jako vstupní...
Ahoj Sebodko.
Koukněte se taky do nějakého stavobazaru. Nedávno jsem tam sehnal staré bytelné 80L plné, s ještě plechovými panty. Za 150 Kč. Měl bych 90L dvoutřetinové dvoje. Ještě tam něco je, ale ty ostatní si nepamatuju. Kouknu se. A nově čalouněné dřevěné židle.
Podívejte se na nabídku v bazoš.cz, v Hradci Králové jich inzerent nabízí více, kus za 299,- Kč.
Aha, tak to se omlouvám...
Ve stodole vyřazené, ale použitelné dveře mám čtvery, ale jsem z jihu, tak tam asi zase zůstanou.
Všem chci poděkovat a podávám hlášení, jak to dopadlo . "dvere" mi tady dal odkaz a tam jsem našla dveře, které jsme potřebovali. Bydliště bylo uvedeno naše okresní město (cca 20km). Takže doprava by byla levná. Když jsem ale paní zavolala, tak jsem se dozvěděla, že je ze stejného města, kde ty dveře potřebujeme. Dobrý co? Ale to není ještě konec. Byla dokonce i ze stejného sídliště, jen asi o tři bytovky dál
. Takže všem zúčastněním ještě jednou děkuji. A moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.