Nejste přihlášen/a.
nevim jak zacit,jsem tady takovej novacek asi 14dni,presne nevim,a chtela jsem vyzkouset jak to tady funguje,psala jsem pod ruznymi nicky,myslela jsem ze to nevadi ze mam vic nicku,a taky jsem se nekdy predstavila jako kluk nekdy jako holka,chtela jsem to proste fakt jen vyzkouset,ale lezelo mi to celou noc v hlave,nespala jsem a rikam si,ze jsem udelala spatnou vec,nevim ani proc,jsem jinak v podstate dobrak,a nikdy takhle nikomu nelzu,asi je to tim ze je to tady anonymni a tak jsem byla jen zvedava, nevim jestli moji omluvu rijmete,vim ,nevidite me,jak se fakt kvuli tomu trapim,vim pisu tady a pismena a papir snesou vsechno,ale opravdu uprimne toho lituji ze jsem vas klamala,kdyby me to nemrzelo,urcite bych sem se jinak neozvala,ale fakt mi to lezi na srdicku,co se mnou dal,omlouvam se jeste vyjimecne myslim ladinpraha,presne ted nevim,jeste kapcenadeji,prosim dejte mi jeste nadeji,posledni,uz urcite nezklamu,me se tady libi a je mi s vami fajn,bohuzel jsem to zjistila pozde,je mozne to jeste napravit. Je i moje chyba ze jsem si neprecetla pravidla poradny,podle toho jsem to pekne porusila,rekla bych i jine slovo,administratore nebo jak ti rikaji strasne moc od srdce se omlouvam za moji nedokonalost,polepsim se,pomoz mi prosim dekuji vsem
Dobrý den, já sice neznám podrobnosti, resp. jak jste se chovala v otázkách a odpovědích (slušně či neslušně), ale každý napravený hříšník je fajn. A pokud se zde i zaregistrujete a budete se přihlašovat pod svým jedním nickem, tak se možná stanete i v kolektivu oblíbenou.
Zdravím!
figurku prosim prosim nezlob se,ale v zivote clovek udela spousty chyb,a nektere napravit nelze,ale nektere jo,pokud vam to nekdo dovoli,taky v zivote jste nekdy udelali nakou chybu a pak vas to urcite mrzelo,jinak,jsem byla ve vsem slusna,psala jsem slusne,ale problem jen v tom,ze jsem byla nekdy kluk nekdy holka s jinejma nickama,nikomu jsem snad tim neublizila
Chlapi jsou dnes plní humoru! Černého! A ty se zklidni, přestaň prožívat něco, co nestojí za řeč. Jestli chceš, tak se zaregistruj a pobuď s námi.
Jen si uvědom, že život je dar a je jen jeden a moc věcí nestojí za nějaké trápení a "prožívání". A snaž se chápat, co ti lidé píší, zamysli se a sama raď tak, abys pomohla. Vítej!
Nikdo Vás neodsuzuje k trestu smrti. Já mám ale dojem, že je to další pokračování Vaší "zábavy" na poradně.
jofa, neni to soucast zadne me hry,ja jsem citlivej clovek a taky si uvedomuji ze jsem udelala chybu,proc myslis ze by to mela byt naka soucast hry,taky nevidim duvod vas uz klamat,poznala jsem,ze nejste tady spatni,vis v zivote jsem poznala spis spatne lidi,lhare atd,takze uz moc lidem neverim,a taky jsem to prave tady zkousela pod ruznymi nicky,ale pochopila jsem ze vy fakt tady nejste spatni,prece jen naci poctivi lidi jeste jsou
Neber to tak tragicky, chybami se člověk učí.
Ty jsi používala různé nicky... Jiná "pani rádkyně" (taky nováček) používá sice jeden, teď už s hezkým avatarem, ale jednou napíše, že má vnučku a za dva dny, že je mladé děvče, které ještě nemá děti... O takovém člověku nezbývá, než si myslet svoje. Mimochodem, i mně připadá tato omluva jako další pokus o vtip, ale je mi to v podstatě jedno a žíly mi to rozhodně netrhá. Asi takto: každý ať se chová, jak uzná za vhodné, ale pak ať se nediví.
coco, myslím si, že vy byste neměla rýpat do nikoho. Vy nemáte ani odvahu zaregistrovat se a napsat kdo jste. poradte.cz/...
Smutná, děkuji za pochvalu. Jen bych vám chtěla říci, že se zbytečně trápíte nad něčím, co za pár hodin nemá vůbec smysl. Týráte sebe naprosto zbytečně. Narovnejte se, oblečte si nějaké hezké prádlo, namalujte se a běžte ven. Klidně jen na zmrzlinu. A nezapomeňte se usmívat! Život se má žít ne protrpět a protrápit!
pro babkazov,dekuji ze jste na me tak hodna,kdykoliv jsem polozila nakou otazku, tak jste mi vzdy rozumne na to odpovedela,je videt,ze uz mate nake zkusenosti,jeste jednou diky
Babkazov - to spis vy rada rejpete a kritizujete, zrovna ted se navazite zbytecne do mne - tomu taky rikate odvaha? - zkratka ja mam na netu radeji rozumnou anonymitu jako vetsina zdejsich diskuteru, ale jsem zatim pod jednim nickem, az me omrzi, tak ho treba zmenim
Jinak je prece jasne, ze stejne nikdy nemuzete mit jistotu pravdive prezentace u vsech "odvazne" zaregistrovanych, to snad vsichni chapou
beru to tragicky,protoze jsem clovek ktery si vsechno bere,mam citlivejsi povahu,a o vsem hodne premyslim,neni to opravdu zadna bouda na nikoho,nemam zadny duvod,jen nevim jak se mam omluvit jeste tomu vasemu administratorovi,kam to mam napsat,
Dobrý den, ta omluva bude asi stačit zde - admin vše vidí a sleduje nás . Zdravím!
Ještě můžete napsat viz odkaz: https://www.poradte.cz/kontakt/
bene,dekuji,nevim jak sice admin,nebo jak se jmenuje, vidi mou otazku,ale doufam ze ji uvidi a neco mi na to odpovi,snad treba odpusti a snad nedostanu zadny trest,nebo ano,uz mam a nevim o tom dekuji
beru to tragicky,protoze jsem clovek ktery si vsechno bere,mam citlivejsi povahu,a o vsem hodne premyslim,neni to opravdu zadna bouda na nikoho,nemam zadny duvod,jen nevim jak se mam omluvit jeste tomu vasemu administratorovi,kam to mam napsat,tak jo jen do me,zaslouzim si to
Nikomu se nemusíš omlouvat. To jsou všechno jenom slova. Pokud se ti tady líbí, tak ti nic nebrání se zúčastňovat zdejšího "života". Vystupuj pod jedním nickem a ono se časem ukáže kdo jsi a jak vážně lze brát tvoje slova. Napsat se dá cokoli, ale svoje renomé si tu buduje každý sám.
musim se omlouvat,hlavne tobe ze jsem ti napsala ze jsi dobry detektiv,nemyslela jsem to vazne,proste sranda,prijimas moji omluvu ladinpraha,pokud jo,tak ti dekuji,ja se fakt polepsim,libi se mi tady,jinak moc maily psat neumim,ale ucim se,takze adminku,pokud me aspon takhle dledujes,tak mi fakt odpust,napis
Skonči tyto svoje diskuse a normálně se zaregistruj, jak mnoho dalších po tobě.. již to tady nerozváděj a hotovo. S tímto svým nickem prostě již nediskutuj -
a basta. Rozluč se s námi starým nickem a hotovo. Jen tak se vyvaruješ, že někdo ti to v budoucnu náramně připomene..Myslím, že většina z nás tento prej "fígl, v minulosti vyzkoušela taky.. A hlavně nezkoušej psát tak i tak, hned tě odhalíme.., máme na to svoje prográmky.. Vpluj mezi nás a je to.., vítej..sanyo
Milá zlatá,smutná, bohužel mám z toho takový dojem že si jenom děláš další srandu a jenom využíváš anonymity této poradny. Že by tě až tak braly výčitky abys kvůli tomu nespala, tomu nevěřímMě tedy ten tvůj kajícný dopis nepřesvědčil, včetně tvé poslední reakce Proč bych měla přijímat nějakou omluvu, za něco anonymního,když se nemůžu o pravdivosti tvých slov nijak přesvědčit, pokud se ty tvoje blbiny nedotkly a nedotknou serióznosti této poradny, tak si vymýšlej klidně dál, nebo se legálně zaregistruj a nedělej s tím takový" humbuk"
ja zase nechapu vas nektery,proc si myslite ze je to naka legrace,co bych z toho mela,proste mam vycitky svedomi,a nevedela jsem jak vam to rict,nebo napsat,aby se mi ulevilo,a taky abyste mi odpustily,jak vy by jste se zachovali kdyby jste meli nakej takovej problem,jak by jste to napsali,no. Nebudu uz o tom debatovat,nekterym se to nelibi a taky chapu,ze podruhy nekomu duverovat je tezky,ale fakt to myslim uprimne. Jinak kapkonadeje,myslis ze je vse v poradku,nemam naky trestni bodiky,nebo co tady funguje,a administr o tom taky uz vi,nejsem nejak zablokovana
Dobrý den. Žádné trestné bodíky se zde nerozdávají a zablokovaná též nejste. Myslím si, že admin ani nezaregistroval, že nějaký problém byl. V jeho nepřítomnosti dohlíží na poradnu syslové a problém byl vyřešen mnou. Já vím oč se jedná a osobně si vážím toho, že jste přiznala takto veřejně své pochybení a omluvila jste se za to. To každý neumí. Ale vůbec Vás to nemusí trápit a z poradny Vás též nikdo nevyhazuje. Vše je v pořádku.
a vy kapkonadeje,jste ten sysel,vy jste ta co me ten prispevek zrusila,myslim vcera nebo predevcirem.To jste me nezablokla ani nedala na nakou listinu,ze jsem porusila pravidla,,jste hodna pokud jste me nikam nezapsala a dekuji vam ze mi verite,vite pocity za obrazovkou nikdo neciti,ale je mi hrozne,takze to uz nemusim tomu adminovi hlasit,muzu opravdu mezi vas nanovo,a co na to ladinpraha rika,ten to taky vi a mozna jeste nekdo
no, smutná. Já se domnívám, že o Tobě nikdo až tak nic nevěděl. Ale po této diskuzi jsi se stala hvězdou internetu . Alo jo, proč ne. Nikomu svými kecy neškodíš, nikoho neurážíš...No a že se nudíš? Potom : "Kupte si medvídka mývala"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.