Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pamätá si niekto lampu s plávajúci rybkami?

Od: elena* odpovědí: 6 změna:

Ahojte, chcem sa spýtať, pamätáte si niekto lampu z 80-tych rokov, alebo možno o niečo staršiu, ktorá keď svietila, tak sa v nej premietali a chodili dookola plávajúce rybyčky? Bola to stolová lampa s látkovým krytom. Naši ju asi určite vyhodili... Škoda.. Nevideli ste ju niekde na predaj?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paspulka*
hodnocení

0x

tuhle lampu nepamatuju,ale lampičky s běhajícíma rybkama kolek dokola jsou k dostání celkem běžně.

hodnocení

0x

Rybičky jsem dlouho neviděla, ale stoupající a klesající barevné bubliny v tekutině ano.

remisak*
hodnocení

0x

Otáčelo se to teplem od rozsvícené žárovky.

xy

já bych chtěla takovou s letadlama.

remisak*

Takovou měl Kodet ve filmu Pelíšky.

doplněno 27.04.16 21:23:

Z letadlama.

lidus*
hodnocení

0x

Vaši neznám ale na tržnici v Brně mají (měli loni na Vánoce) stolní lampu-svítící válec, kouli s plavajícími rybkami, příjde mi to šílený kýč a světlo na psaní je nedostatečné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]