Nejste přihlášen/a.
Mě chodí spamy o sto šest, neřeším to mažu všechno, co neznám, ono si stačí dát inzerát nebo hledat nějakou firmu a už je mailová adresa k dispozici.Mezi tím je jistě hodně virů a oni hřeší na to že to někdo otevře. Přijde mi zpráva třeba z banky, kterou nemám, takže je jasné, že to jen něcí pokus. Ale je fakt je, že to obtěžuje, nejvíc mě štvou nabídky půjček nebo spolupráce od Asiatů, toho opravdu chodí moc.
Já například používám Gmail a ještě se mi nestalo abych měl něco podobného v poště, většinou to neprojde přes filtry... Jinak, nevim jak jste na tom s různýma fórama, registracema apod. ale ohledně toho je dnes lepší mít minimálně dva emialy - jeden soukromý, a jeden na případné registrace různě po internetu.
Pokud vám chodí emaly stále ze stejných adres, mělo by stačit je označit jako spam tudíž vám ani do doručené pošty nepřijdou (spadnou rovnou do spamu)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.