Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou hrací automaty online skutečně zdarma?

Od: bozena1234 odpovědí: 2 změna:

Vždy když je něco zdarma tak jsem podezřívavá. A téměř vždy oprávněně. Jako například online hry zdarma. Rada hraji strategie a ze začátku jsou skutečně zdarma ale pak přijdete do bodu, kdy si prostě musíte koupit nějaké virtuální peníze nebo nějaké zlato, zda diamanty jinak tě protihráči zvalcovali. Co se týče hracích automatů, vím že v kamenných hernách se zdarma hrát nedá. Na internetu jsem však našla několik stránek kde se zdá je to skutečně zcela zdarma. Samozřejmě že jsou tam banery do kasin ale jinak tam člověk může hrát skutečně zdarma a neomezeně. Neni v tom nějaký zádrhel? Neběží tam nic v pozadí což by bylo nebezpečné? jak vlastně vydělávají tito lidé?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

0x

Tam je zádrhel v tom, že vyděláváte nějaké virtuální peníze a tyto hry se Vás snaží přimět jít hrát za skutečné peníze do online kasína. Není to o tom, že byste po určité době hrát nemohla, ale spíše o tom, že "tady vyhrávám, tak to zkusím za skutečné peníze". Ty online hry jsou podle toho nastaveny. Na free vyhráváte a v reálu už to tak veselé není.

romanromanov
hodnocení

0x

Naprosto souhlasím s tím, že když je něco zdarma, tak už je to takové podezřelé. Maličko odbočím. Viděl jsem na internetu nějaký test, kde byl nějaký chlapík který na ulici rozdával nějak jidlo, zabalené a zadarmo. Vypadalo opravdu dobře, ale lidé si ho z velké většiny nebraly. Každý si myslel, že s tím něco je, nebo že je chce nějak nachytat. Abych pravdu řekl, taky bych se asi maličko bál si to vzít. Jenom jsem tím chtěl říct právě to, že když někdo někomu dává něco zadarmo, tak bývají lidé dost opatrní.

Pokud jde o ty online automaty zadarmo, tak ty občas hraji a jsou opravdu zadarmo. Zahraji si jen tak na odreagování za virtuální peníze. Dřív jsem chodil celkem často hrát do kamenných heren ale od té doby co jsem objevil online automaty, tak už nechodím. Vždy mi tam dost vadil ten smrad z cigaret a otravní lidé. Ale nemusíš se bát, automaty jdou opravdu hrát zadarmo. Já osobně mám odzkoušený web, nevím jak ostatní weby.

Snad ti moje odpověď nějak pomohla ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]