Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si myslite o Poradte.cz

Od: 25gowron* odpovědí: 8 změna:
Ahoj lidi
Zajimalo by me co si myslite o tomto serveru... Me osobne pripada ze se tu posledni dobou resi jenom jak se postarat o kralika aby nechcipnul..., jak politovat nekoho s latentni tetanii.. a jak vysvetlit aboslutni lame jak nastavit pozadi plochy... a obcas se tu take obevi nazor jak prestavet trabose na vodikovy pohon ...
myslim si ze poradte bylo daleko lepsi pred vsemi moznymi zmenami .. byvala tu i zabava ...
moderatori -> nic proti nim nemam ...nejvetsi zbytecnost jaka se zde mohla udelat , urcite si to uzivaj ... napsat loserovi teda userovi aby napsal svuj dotaz poradne ...
Gowron je blazen ...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x
Ahoj, no - co k tomu říct a nikoho neurazit, jak odpovědět upřímně a nerozházet si to s ostatními kolegy? Dost mi vadí když se odbíhá od tématu a to ne omylem (viz moje záměna lilií a orchidejí) ale záměrně, například rada jak ostříhat drápky u andulky byla zodpovězena motorovou pilou, tak to buď napsal idiot, nebo člověk, který jaktěživ motorovou pilu neviděl a jestli šlo o legraci, tak byla velmi velmi stupidní. Nensy to tu asi raději vzdala, trochu jsem nechápal proč proti ní Kibic tak šel, domnívám se, že mohla být ,,usměrněna,,trošku ohleduplněji. Je vidět, že se na tyto stránky obracejí i malé děti, které opravdu zajímá péče o jejich králíky, ovšem některé dotazy opravdu nechápu, viz : co to je? to s tou fotkou čehosi strojního, o čemž náš tazatel nedokázal ani nic napsat, asi mu šlo o to dát to sběru, věda co je to! To je asi tak vše, raději končím, neboť delší článek by jistě nudil...

hodnocení

0x

Já si myslim že se tu řeší různé věci, od jednodušších až po složitější. Já tu řešil třeba kamery ;)

Myslim si že proti zábavě tu nic neni,žádná změna proti tu nebyla. OT nemoderuji pokud to neni vysloveně blábol nebo spíš napadení uživatele, krom toho to dělám i já takže bych byl proti sobě.

Moderátoři- myslim si že když napíšu uživateli že to musí lépe popsat,případně smažu duplicitu či slovní urážení tazatele tak je to v pořádku, stejně bys napsal na tu otázku to samé- taky nedokážeš odpovědět na neurčitou otázku ;)

A už to nechlastej :P

hodnocení

0x

taky se pridam do diskuze...

moderatori jsou pro me jednoznacne prinosem... sam bych neuhlidal tolik prispevku jako kdyz je nas na to vice. Jak jsem uz psal v jinem tematu, pro me je nejdulezitejsi zbavit se vsech prispevku, ktere jsou radoby vtipne, ale pritom pekne hnusne. Viz tip na andulku...

Nejsem proti tomu, aby se v kazde diskuzi vyskytnul vtipek... ba naopak, pomuze nam to udrzet dobrou naladu a chut se vracet k danemu tematu. Ale je potreba rozlisovat nad vtipem, ktereme se 90% lidi zasmeje a nad vtipkem, ktery je hoden mozku 15-ti leteho"fracka"s velmi podivnymi sklony... pokud vcera nekdo videl odlozene pripady vi o cem mluvim.

Ani mi nevadi, ze se nekdo pta co ji takovy kralik a vubec ho nezajima jak vznikl svet. Pro me je cil jednoduchy... aby kazdy nasel to spravne reseni, ktere hleda a ostatni mu v tom pomohli, neb i oni jednou muzou potrebovat jeho radu (zkusenost).

Uf, jsem jak spisovatel *ua*

jeste mala poznamka... vtip je super, pokud je problem (otazka) vyresen(a)... pokud je vtip jedinou odpovedi pravem se tazatel citi jako blazen (nekdy i ponizen) a to sem take nepatri! *cert*

hodnocení

0x
Opravdu si myslíš, že tvůj přínos do této poradny je tak geniální, že dokáže potlačit veškerou snahu zbývajících lam? Když se lamy naštvou, i vola bez problémů udupou... *afro*
25gowron*
hodnocení

Prave sem dosahl sevho tizeneho cile ...
Co si myslite o Poradte.cz
25gowron*
hodnocení

Nemyslite ze to o necem sveci, kdyz se takovy vysledek probojuje do predni petice mezi elitu ...
Z toho vyplyva.. placnete kravinu stejne budete v TOP mesice...

ba ne, to dokazuje jen 2 veci:
1) lide malo hodnoti odpovedi a spise hodnoti ty, co se jim nelibi
2) probojovat se do TOP se"skórem"5.00 není výhra, to je ostuda.

Nejlepsi by bylo snazit se byt v TOP se"skórem"1.00 - to je pak opravdu být na co pyšný! *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]