Nejste přihlášen/a.
Já si myslim že se tu řeší různé věci, od jednodušších až po složitější. Já tu řešil třeba kamery ![]()
Myslim si že proti zábavě tu nic neni,žádná změna proti tu nebyla. OT nemoderuji pokud to neni vysloveně blábol nebo spíš napadení uživatele, krom toho to dělám i já takže bych byl proti sobě.
Moderátoři- myslim si že když napíšu uživateli že to musí lépe popsat,případně smažu duplicitu či slovní urážení tazatele tak je to v pořádku, stejně bys napsal na tu otázku to samé- taky nedokážeš odpovědět na neurčitou otázku ![]()
A už to nechlastej :P
taky se pridam do diskuze...
moderatori jsou pro me jednoznacne prinosem... sam bych neuhlidal tolik prispevku jako kdyz je nas na to vice. Jak jsem uz psal v jinem tematu, pro me je nejdulezitejsi zbavit se vsech prispevku, ktere jsou radoby vtipne, ale pritom pekne hnusne. Viz tip na andulku...
Nejsem proti tomu, aby se v kazde diskuzi vyskytnul vtipek... ba naopak, pomuze nam to udrzet dobrou naladu a chut se vracet k danemu tematu. Ale je potreba rozlisovat nad vtipem, ktereme se 90% lidi zasmeje a nad vtipkem, ktery je hoden mozku 15-ti leteho"fracka"s velmi podivnymi sklony... pokud vcera nekdo videl odlozene pripady vi o cem mluvim.
Ani mi nevadi, ze se nekdo pta co ji takovy kralik a vubec ho nezajima jak vznikl svet. Pro me je cil jednoduchy... aby kazdy nasel to spravne reseni, ktere hleda a ostatni mu v tom pomohli, neb i oni jednou muzou potrebovat jeho radu (zkusenost).
Uf, jsem jak spisovatel ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.