Nejste přihlášen/a.
Já si myslim že se tu řeší různé věci, od jednodušších až po složitější. Já tu řešil třeba kamery
Myslim si že proti zábavě tu nic neni,žádná změna proti tu nebyla. OT nemoderuji pokud to neni vysloveně blábol nebo spíš napadení uživatele, krom toho to dělám i já takže bych byl proti sobě.
Moderátoři- myslim si že když napíšu uživateli že to musí lépe popsat,případně smažu duplicitu či slovní urážení tazatele tak je to v pořádku, stejně bys napsal na tu otázku to samé- taky nedokážeš odpovědět na neurčitou otázku
A už to nechlastej :P
taky se pridam do diskuze...
moderatori jsou pro me jednoznacne prinosem... sam bych neuhlidal tolik prispevku jako kdyz je nas na to vice. Jak jsem uz psal v jinem tematu, pro me je nejdulezitejsi zbavit se vsech prispevku, ktere jsou radoby vtipne, ale pritom pekne hnusne. Viz tip na andulku...
Nejsem proti tomu, aby se v kazde diskuzi vyskytnul vtipek... ba naopak, pomuze nam to udrzet dobrou naladu a chut se vracet k danemu tematu. Ale je potreba rozlisovat nad vtipem, ktereme se 90% lidi zasmeje a nad vtipkem, ktery je hoden mozku 15-ti leteho"fracka"s velmi podivnymi sklony... pokud vcera nekdo videl odlozene pripady vi o cem mluvim.
Ani mi nevadi, ze se nekdo pta co ji takovy kralik a vubec ho nezajima jak vznikl svet. Pro me je cil jednoduchy... aby kazdy nasel to spravne reseni, ktere hleda a ostatni mu v tom pomohli, neb i oni jednou muzou potrebovat jeho radu (zkusenost).
Uf, jsem jak spisovatel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.