Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zombie apokalypsa

Od: srandamusibyt odpovědí: 7 změna:
Zdravím poslední dobou mě napadá myšlenka...co bych dělal kdyby byla Zombie apokalypsa.
Rozhodně by tu byl velký zmatek,vykrádaly by se obchody a každý by se snažil přežít...nevím proč nad tím pořád přemýšlím ale chci znát váš názor...co byste dělaly vy kdyby ste se ráno probudily..podívaly se z okna a zjistlily že vypukla z.apokalypsa?:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Můžu odpovědět, i když jsem chlap?

Já bych to zkusil rozchlastat. Udělej to taky a budeš v pohodě.

xff
hodnocení

0x

1. vyzbrojil bych se kuchynskym nozem, oblekl bych se do veci pres ktere by se hur dostaly ke kuzi

2. hledal bych nakazene policisty kvuli strelnym zbranim

3. sel bych si sehnat sexy zombie a par balicku kvalitnich kondomu

ladinpraha*
hodnocení

0x

Směřovat tuhle otázku na holky, to jsi se moc netrefila. Já bych si asi šel zpátky lehnout a zkusil se probudit ještě jednou, doopravdy.

Ale možná by podobnou situaci někomu pomohlo vyřešit to astrální cestování.

23.04.16 21:26

*smich* *smich* *haha*

hodnocení

0x

Tak to nevím poněvadž žádnou zbraň nevlastním a vono by to chtělo zbraň, ale jakou? Proti zombíkům vlastně žádná spolehlivá obrana neexistuje. Snad jedině jít bydlet na ostrov daleko od všech.

pesk*
hodnocení

0x

no ... sranda musí být, to jo, ale tohle se stane, až bude blackout; prostě až přestane jít elektrika. A ani k tomu nebudem potřebovat zombie.

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím. Pro tyto situace mám doma knihu od Maxe Brookse Zombie - Příručka pro přežití ;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]