Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zajímalo by mě, jaká videa sledujete na YouTube?
Zábavná, poučná? Popř. jaký žánr preferujete, jestli hraní her, vlogy apod., nebo koho sledujete?.
Ahoj, sleduji buď dokumenty, nebo dopravní nehody. Dopravní nehody jednak proto, abych si neustále připomínal, jak nejezdit, ale také proto, že mě Rusko nikdy nepřestává fascinovat
Zábavná, naučná (nejlepší jsou kombinace obojího), občas si dám nějakou "fail" kompilaci, taky rád sleduju rozebírání a testování nějaké zajímavé elektroniky a velmi nekvalitních, až nebezpečných výrobků hraní her jsem sledoval jen když jsem sám něco hrál a potřeboval jsem "nakopnout", protože jsem se ve hře ztratil. Jinak sledovat někoho jak hraje hry a komentuje to, to není můj šálek kávy
Zábavná i poučná. Roztomilá jsou zvířata při hraní, někdy dělají kousky, že člověk žasne. Pak jsou to přednášky o velkém třesku, o kvantové mechanice, s duchovní tématikou, ale kouknu i na "gags"...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.