Nejste přihlášen/a.
Také to může být nedostatek vápníku.
Napravení sice dražší, ale chutné. Kupujte si více ořechů - slunečnicová semena - těch můžete hodně, kešu, mandle, dýňová semínka /Blešíkem uvedený zinek/, lískové ořechy,
trošku i para, i třeba si oloupejte domácí vlašské. Já si tyto ořechy kupuji v centech na váhu, nebo v Praze od firmy ,,Diana - svět oříšků.
Kupte si vše přírodní /natural/ a třeba jenom mandle slané. Vše do pytlíku nafouknout a protřepat a pak už jen uzobávat. Každý den trochu.
Když se koupí jen jeden druh slaného, tak tím protřepáním, je potom trochu slané vše a člověk do sebe nedostane tolik soli.
Pokud pracujete manuálně, tak jsou možné bílé skvrny od drobných zranění - nárazů.
ne v centech, ale v centrech
Jak se píše již výše - může to být nedostatek vitamínů, nebo údajně problém s játrama, - předchozí dvě jsou ale prý pouze pozůstatkem "babských rad". Co jsem zatím četl poslední poznatky tak to bude nejspíš od drobného poranění nehtového lůžka (a podle mě logikou - kdyby byl problém s vitamínem apod. tak by byly skvrnky na všechn prstech.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.