Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat muže ze zadrzovaci cely?

Od: adeny odpovědí: 21 změna:
Včera zazdrzeli manzela na 48 h za okradani lidi na internetu je mi jasný že tu bude všichni psát ze dobře mu tak ale je to přesto všechno můj manžel a otec naseho 5leteho syna je mi naprosto strasne bojim se aby neschválili odvoz do vazby do litoměřic jak mu můžu pomoct co můžu dělat abych mu pomohla? :( na koho se obrátit aby ho pustili hned? Děkuji za každé rady
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
stačí, nějaké rady proběhly a zbytek už rady nejsou

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, můžete třeba vrátit peníze všem těm okradeným lidem s tím, aby zrušili TO..

hodnocení

0x
Jezis chudacek je ve vazbe , chudaceek a pritom okradl lidi na internetu a ti chudacci prece nejsou. Jen at tam je. Krast se nema. Chcete mu pomoct? Tak vse zaplatte a poslete omluvu.

hodnocení

0x

Jen ať si to vyžere až do dna zloděj zlodějská.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pochybuji, že by někdo dal na nářek manželky a pláč děcka. Máte asi jen jedinou možnost - doufat a čekat. Možná budete řešit za chvilku i sama sebe, pokud to manžel nevezme vše na sebe, protože jste o jeho činnosti zřejmě věděla, měla z ní užitek a neohlásila jste trestné jednání. Zdravím!

eulalie*
hodnocení

0x

A proč ho odtamtud chcete dostávat? Však mu tam špatně nebude. Jíst dostane, spát bude mít kde a neprší na něho. Moc to prožíváte. Anebo navštivte svého právníka, respektive právního zástupce vašeho manžela a poraďte se s ním.

*palec*

Byť mne to nehorázně štve - máte bohužel pravdu.

Chudáci svobodné matky s poslední korunou chtěly ušetřit a koupili přes internet něco levněji - přišly o peníze a nic nekoupily. Jejich děcka teď brečí a matky hledají rady, jak toho zloděje chytit a jak získat peníze zpět.

Stařenka říkávali - z takových hajzlů pásy řezat, pepřit a solit!

planetka*
hodnocení

0x

O vazbě po 48h rozhodne soud.Vazby a věznice jsou přecpané tak asi bude souzen na svobodě.Bude mu zabaven asi Pc. a ostatní co mu napomáhalo páchat trestnou činnost.Vy za manžela nemůžete pokud jste o tom nevěděla co dělá.Manžel si zasluhuje trest za všechny podvedené a hlavně za syna kdy v budoucnu ve škole atd..budou jeho otce označovat za kriminálníka(Málo co se dnes ututlá).Teď hlavně myslete na syna a jak dluh poškozeným zaplatit.Když půjde manžel na čas sedět tak se vyspí,nají a možná bude v base pracovat na dluhy, ale vy zůstanete na vše sama.Každý takový vylupek je přesvědčen,že ho nechytí ale nemyslí na to,že pak trpí za to všichni v rodině a zejména děti.

adeny
hodnocení

Děkuji za radu a alespoň rozumný komentář :(

lidus*
hodnocení

0x

Pokud nebyl trestaný, myslím, že do soudu bude doma a že vazba nehrozí, pokud trestaný byl, bojíte se oprávněně. Vsadila bych na to, že dluhy uhradí, omluví se okradeným a soudce k tomu přihlédne.

figurek*
hodnocení

0x

Teda to je tady zase dotaz, kdy jeden nevěří vlastním očím.

Poraďte nejdříve vy mě. Mám se *smich* nebo *bum*nebo*plac*?

No a když už chcete radu, tak bych jednu měl.

Vraťte peníze které jste nakradli a váš milovaný manžel a tatíček vašeho milovaného chudáčka pětiletého synka možná basu ani nedostane. A možná že vás potom nechají na pokoji nejen policajti, ale i exekutoři.

adeny
hodnocení

Hele frajere prestan se navazet do miho syna ten za nic nemůže očividně nemáš děti tudíž nemůžeš znát lásku dítěte prostě se ponem pta pro mě samotnou je to těžký a i presto je to můj manžel kterého miluju takže si nech tyhle rady pro sebe!
danys*

Pokud bude spolupracovat a nebudou důvody vazby, pak ho pustí. Vám bych doporučoval, abyste se spíše věnovala synátorovi at z toho nevyroste to co jeho fotřík, ale slušný člověk.

sebod*

hele, frajerko, nikdo se do tebe nenaváží. Rádce ti řekl pravdu. Vraťte co jste nakradli, nasypte si popel na hlavu a modlete se, aby skončil s podmínkou. Vzhledem k tomu, že pracuji s lidmi, kteří se staly obětmi takových lidských hyen, jako je Tvůj manžel, tak mu ze srdce přeji aspoň pět let natvrdo ! A pokud možno v umyvárce v předklonu !

lidus*

Sebod hezkýýý *palec*.

hodnocení

0x

pořidte mu slušnýho advokáta a počítejte stim že dobrej advokát není levnej

slzicka*
hodnocení

0x

Jsou 3 vazební důvody:

1)vyhýbání se trestnímu stíhání

2)ovlivňování svědků

3)pokračování v tr. činnosti

Vy mu nepomůžete nijak, pokud bude s policií spolupracovat, tak je dost pravděpodobné, že ho pustí. Pokud spolupracovat nebude, tak může dostat např. důvod 2, ten je nejhorší, k tomu je i cenzura.

doplněno 04.05.16 20:15:

O vazbě nerozhoduje vyšetřovatel, ale soud na návrh státního zástupce. Vy se je nesnažte nijak ovlivňovat, spíš by ste mu uškodila. Počkejte na rozhodnutí soudu. Pokud pracuje a škoda nebyla velká, je dost možné, že ho pustí, ale soud ho nejspíš nemine. Hlavní je hned začít splácet škodu a všem se omluvit, to pak soud bývá v trestech mírný.

Kdo páchá trestnou činnost, musí s trestem počítat, pak je jen na něm postavit se k tomu jako chlap.

adeny
hodnocení

Nepokračuje našel si práci začal posílat postupně nevyhýbá se spolupracuje bohužel pana vyšetřovatele to moc nezajmalo

Prodal auto, barák?

dohledal poškozené a vrátil jim peníze?

majsterjoe*

To je moc poctivé na dnešní dobu, jiný nápad?!

Tipnu si, že posílá tak stovku měsíčně, tím projevil dobrou vůli a barák i auto si nechá. Z okradenejch nedostane takovýmhle přístupem nikdo nic. *zed**zed**zed*

Takže zavřít, nejlépe někam do kamenolomu a tam lámat kámen, dokud nebude vše splaceno do poslední koruny i s úroky. Pravda, fůra různých vykuků by v tom kamenolomu byla do konce života, neb co nakradli by nedokázali splatit za několik životů, ale to by vůbec nebylo na škodu. Naopak.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]