Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na flíček na bundě?

Od: delta® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Včera jsem si koupila v Kaře koženou bundu (odstín tmavě červené) a až doma jsem zjistila, že má černý flíček u kapsy - takový malý puntík, ale je to v kůži, asi nějaký kaz. Nevíte, co s tím? Mám to reklamovat? Nebo zkusit nějak zamaskovat? A čím? Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

.Třeba Vám dají slevu pokud se s nima dohodnete a přistoupíte na ní.Pokud je to viditelné a vadí Vám to reklamujte . Rozhodně bych to nijak nemaskovala.

lidus*
hodnocení

0x

Kožená bunda z Kary nestojí korunučtyřicet. Reklamujte a vyměňte za jinou nebo si nechte vrátit peníze.

Naprostý souhlas s Liduškou.Okamžitě nechat vyměnit.Přes to nejede vlak !

hodnocení

Tak jsem se vrátila z Kary, vymění mi ji za jinou. Neměli ale mé číslo, tak mi ji pošlou z Hradce, zam ji mají. Příští týden ji budu mít... Děkuji vám všem za odpovědi!

lidus*

A neudělejte stejnou chybu, zboží si dobře prohlédněte, vyzkoušejte.

hodnocení

Jasně. Dělám to vždy, ale prostě mi to nějak uniklo... prý je to na kůži nějaké znamínko.

hodnocení

Opravuji = , tam ji mají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]