Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy se kupovaly mobily s číslem 603xxx?

Od: uska* odpovědí: 9 změna:

Prosím pamětníky o radu. Nevíte v kterém roce bylo možno zakoupit mobil se simkou s číslem 603 xxx xxx.? Nějak se doma neshodneme u jednoho telefomu, kolik má původní simka vlastně roků. Děkuji Uška

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nezačínal s tím Paegas?

hodnocení

0x

V roce 1999 jsem si pořídil Twist SIM s předvolbou 604. V té době se ale rozdávala čísla s předvolbou 603 ještě poměrně běžně - zejména u paušálních smluv, ale postupně přicházely předvolby 604 a 605.

hodnocení

0x

Já si kupoval první mobil v roce 1997. Číslo mám původní, SIM již původní není a číslo mě začíná 603.

hodnocení

0x

Předvolbu s tímhle číslem měl Paegas... měl jsem kdysi číslo začínající 603 spolu s dotovaným telefonem Motorola d160. Nevzpomenu si přesně kdy jsem ho kupoval, možná bych někde našel staré faktury... Nicméně recenze tohoto telefonu na iDnesu vyšla v září 1997, takže je velmi pravděpodobné, že rok 1997 bude více méně odpovídat.

tondac*
hodnocení

0x

já ho pořizoval poměrně nedávno - v r.1997 :)

hodnocení

0x

Mám 603 ... a kupoval jsem ho v srpnu 1998

hodnocení

0x

Myslím, že čísla 7xx xxx xxx se pro mobily začala používat při velkém přečíslování v druhé polovině roku 2002. Do té doby se vydávala čísla 60x xxx xxx.

Niméně moje simka je stará rok a stále je na ní číslo 603 xxx xxx. Operátoři a simky se mění, číslo zůstává.

hodnocení

0x

Paegas zacinal v roce 1996 tak od tehdy pouzivaji predvolby 603 xxx xxx.
603 603 603 by melo fungovat stale:)

uska*
hodnocení

Děkuji za osvěžení paměti. Náš mobil i se simkou je z roku 1998 a dokonce pořád funkční - neuvěřitelné i když se používá jen na určité hovory párkrát do měsíce.

P.S. Sázku jsem vyhrála, tvrdila jsem, že má více jak 15 let (ještě si musím vybrat odměnu):-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]