Nejste přihlášen/a.
Také jste si někdo objednal zboží na Poštovné ZDARMA.cz a zboží nepřišlo?
Objednal jsem si 4 věci a jedna věc nepřišla , jelikož háže zboží do schránky poštačka z České pošty byl jsem se ptát na poště - tam toto zboží není zaregistrováno vůbec v systému, kdybych věděl dopředu že zboží se nepředává ani oproti podpisu (např doporučené psaní ) tak bych si tam nikdy nic neobjednal , jaké máte zkušenosti s tímto obchodem?
Zdravím, nikdy jsem problém z doruním z tohoto portálu neměla, a to objednávám docrela dost často. Vždy mi do mailu přijde stav objednávky, protože jsem již zaregistrovaná, i když jsem nebyla, tak zboží chodilo vždy v pořádku. Jednom mi napsali, že zboží již není skladem u výrobce a mnou poslanou částku peněz mi nechali- buď si vyberu jiné zboží a nebo mi peníze zašlou zpět, a ještě mi dali slevu 15%.
Ja jsem tam nedavno taky brala nejake zbozi a vse probehlo uplne v poradku i presto,ze nejsem nijak registrovana atp. Tam je treba pocitat s tim, ze doba dodani muze byt delsi a hlavne jako se stalo i me, ze zbozi chodilo postupne a ne najednou. Objednala jsem tam vice veci a opravdu to chodilo i dyl po sobe, ale nakonec vzdy vse dorazilo v poradku, tak je mozne, ze vam to jeste prijde..
Zdravím, nedávno jsem u tohoto prodejce objednávala, zboží jde z Číny, takže dodání trvá i déle, než měsíc, já jsem tuším objednávala koncem února a datum dodání bylo mezi 29. 3. - 10. 4. Taky jsem byla nervní, že dva týdny nic nedorazilo. Komunikace obchodu ovšem nulová, když jsem posílala dotaz. Zboží fajn, ale víckrát už odtud asi neobjednám.
Zdravím,objednávala jsem asi 3x,vše OK,u zboží je vždy napsáno,kdy dorazí. Něco je skladem do 3 dnů,něco může trvat až měsíc. Zavolejte tam,nebo napište na zákaznickou linku. JISKRA
Tak nabídli vrácení peněz ,
no uvidím,
právě že když to není v systému pošty nijak zaznamenáno tak si to může klidně nechat poštačka nebo někdo v depu pošty , a navíc jsem dnes zjistil že sousedce nepřišly naušnice již 4 měsíce ,asi budu hledat jinde .
Kdo se ptal na Ebay?
Nikdy jsem z tohoto eschopu neobjednala ale na dnešek mám perličku. Včera jedna SMS-pošta, převzali jsme zásilku..., dnes ráno druhá-pošta, zásilka bude doručena...Je 13.30 a nic, v evidenci sledování nic, zavolala jsem tedy na poštu a po půlhodině dozvěděla se, že můj balík je omylem v Plzni a že si ho mohu dnes vyzvednout do 17h.nebo počkat max. do pozítří. Přece jen je to z Brna kus cesty, počkám a pak se asi začnu vztekat.
Nějak nevidím důvod to kupovat na tom jejich eshopu, když je to jen obyčejný přeprodej z ebay... (samozřejmě s dostatečnou marží víc než 100%)
Na ebay je 100% jistota že buď dostanete zboží nebo peníze. Nikdo se s Vámi nebude dohadovat jestli jste balík dostali nebo ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.