Nejste přihlášen/a.
Zdravím kolegové...vyhrál jsem aukci v 17:36 hod, kdy oficiálně aukce skončila. Aukci jsem vyhrál jako první ze třech a jako vždy jsem čekal, kdy příjde z Aukra o oznámení o dražbě...po půl hoďce jsem zjistil, ža aukce v klidu pokračuje do pondělka...je to možné? Vcelku mě to nadzvedlo...Díky za vaše postřehy.
Jelikož mělo dnes výpadek, byly všechni dopolední a část odpoledních aukcích prodloužena jelikož chvílemi nešlo aukro vůbec. Tak aby to bylo pro všechny spravedlivé
Díky za info...netušil jsem vůbec, že nějaký výpadek byl. Šel jsem do dražby v čase, kdy končila aukce a dražil jako vždy a potom tohle...Díky
Ahoj, dopadla jsem stejně... když dnes odpoledne končila aukce, byl výpadek a když to znovu naskočilo, čas ukončení se posunul o 20 minut - přihazovali jsme a vyhráli, objevila se hláška, že přihazování skončilo a já jsem výherce - jenže taky žádná zpráva mailem, že jsme vyhráli, a asi po půlhodině se ta věc znovu objevila v dražbě, cena navýšená o moje přihození a aukce že končí až zítra, čili už pro mě není zajímavá... taky jsem naštvaná
Jen musím souhlasit, je to velký bordel! Pokud aukce prodlužují, měli by to udělat před jejich ukončením...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.