Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aukro - prodloužení aukce

Od: coteda® odpovědí: 8 změna:

Zdravím kolegové...vyhrál jsem aukci v 17:36 hod, kdy oficiálně aukce skončila. Aukci jsem vyhrál jako první ze třech a jako vždy jsem čekal, kdy příjde z Aukra o oznámení o dražbě...po půl hoďce jsem zjistil, ža aukce v klidu pokračuje do pondělka...je to možné? Vcelku mě to nadzvedlo...Díky za vaše postřehy.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

digimon*
hodnocení

0x

Jelikož mělo dnes výpadek, byly všechni dopolední a část odpoledních aukcích prodloužena jelikož chvílemi nešlo aukro vůbec. Tak aby to bylo pro všechny spravedlivé

hodnocení

Díky za info...netušil jsem vůbec, že nějaký výpadek byl. Šel jsem do dražby v čase, kdy končila aukce a dražil jako vždy a potom tohle...Díky

olaf71*

je pravda, že byl dopoledne výpadek, ale spravedlivost bych v prodloužení neviděl

hodnocení

Zdravím...jistě že je to bordel...dorovnali moje maximum a od toho se odvíjí aukce do zítra...nechápu...:))

albatros498022*
hodnocení

0x

Tohle je na Aukru zcela běžný postup pokud je výpadek nebo problémy tak se aukce prodlužují, ale vetšinou upozornění je na titulní straně a je tam uvedeno o kolik se prodlužuje čas aukcí.

hodnocení

0x

Ahoj, dopadla jsem stejně... když dnes odpoledne končila aukce, byl výpadek a když to znovu naskočilo, čas ukončení se posunul o 20 minut - přihazovali jsme a vyhráli, objevila se hláška, že přihazování skončilo a já jsem výherce - jenže taky žádná zpráva mailem, že jsme vyhráli, a asi po půlhodině se ta věc znovu objevila v dražbě, cena navýšená o moje přihození a aukce že končí až zítra, čili už pro mě není zajímavá... taky jsem naštvaná *bzum*

koukněte na fórum aukra, kde si stěžují desítky uživatelů, že je vypekli stejně, dneska asi raději na nic nepřihazovat *bzum*

hop®
hodnocení

0x

Jen musím souhlasit, je to velký bordel! Pokud aukce prodlužují, měli by to udělat před jejich ukončením...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]