Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Venku nebo mezi lidmi jsem strašně nervózní

Od: romsk odpovědí: 5 změna:

Zdravím, toto mě trápí už od puberty, nevím, začalo to z ničeho nic.

Ať jdu po ulici nebo jedu na kole nebo prostě cokoli, kde jsou lidi, tak jsem nervózní, jsem nesvůj a prostě mnoho dalšího.

Na kole bych bez sluchátek v uších a žvýkačky v puse nemohl ani vyjet, jelikož mě žvýkačka a hudba jakoby uklidní.

Když vyjedu na kole a jsou na proti lidi, tak to začne, jsem nervózní a nevím proč, nevím, jak Vám to mám vysvětlit tak, aby jste mě pochopili, třeba když jde někdo na proti, tak se začnu dívat do stran a znervózním.

Nevíte, jak bych toto mohl vyřešit? Samozřejmě sám, co bych měl udělat.. Nechci k nějakému psychiatrovi, nejsem doufám nějak psychicky nemocný..

Ale třeba ve škole jsem velice oblíbeny. Na první střední škole jsem byl oblíbený a teď jsem změnil školu a tam jsem taky oblíbeny, jakože jsem tam jeden z těch zábavnějších a dominantnějších, ale prostě mezi cizími lidmi jsem nervózní a nesvůj..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kabod*
hodnocení

0x

Zdravím,jestli mužete,přečtěte si knihu Moc přitomného okamžiku.. olgabufkova.cz/...

teri345
hodnocení

0x
Zažívám něco podobného. Bude mi letos šestnáct, nenapadá mě žádná možnost, jak z toho ven.:)

Také jsem to měla..když jsem jela tramvají ,,nevěděla jsem co se sebou,,dělala jsem,že něco hledám. v tašce.Pokud jsem s někým byla tak ne,,Ale pak mne to přešlo

Třeba si vem nějako věc sebou -kamínek zkrátka něco ---budeš klidnější..

majsterjoe*
hodnocení

0x

Chce to více chodit ven mezi lidi, více experimentovat a více se snažit. A příjde to rychle

blk88
hodnocení

0x

dobrý den na tom kole se sluchátky je to nebezpečné! před lety kluka přejel vlak-hudbu měl asi nahlas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]