Nejste přihlášen/a.
Zdravím, toto mě trápí už od puberty, nevím, začalo to z ničeho nic.
Ať jdu po ulici nebo jedu na kole nebo prostě cokoli, kde jsou lidi, tak jsem nervózní, jsem nesvůj a prostě mnoho dalšího.
Na kole bych bez sluchátek v uších a žvýkačky v puse nemohl ani vyjet, jelikož mě žvýkačka a hudba jakoby uklidní.
Když vyjedu na kole a jsou na proti lidi, tak to začne, jsem nervózní a nevím proč, nevím, jak Vám to mám vysvětlit tak, aby jste mě pochopili, třeba když jde někdo na proti, tak se začnu dívat do stran a znervózním.
Nevíte, jak bych toto mohl vyřešit? Samozřejmě sám, co bych měl udělat.. Nechci k nějakému psychiatrovi, nejsem doufám nějak psychicky nemocný..
Ale třeba ve škole jsem velice oblíbeny. Na první střední škole jsem byl oblíbený a teď jsem změnil školu a tam jsem taky oblíbeny, jakože jsem tam jeden z těch zábavnějších a dominantnějších, ale prostě mezi cizími lidmi jsem nervózní a nesvůj..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.