Nejste přihlášen/a.
Dobrý den babko,také bedlivě sleduji,ale tomu pátému se nějak nechce,
tady beleefdelente.nl/... je už taky spostu drobotiny
a puštíci už jsou velcí, už brzo vyskočí na hranu budky a pak už zůstanou někde na větvi
a tady po rozkliknutí Merikotkakaamera v pravém sloupci jsou tři nádherný strašidýlka orla mořského
a tady je káně a ta má zatím jen vajíčka (tři)
jo, a pod Merikotkakaamerou jsou ještě další řádky s kamerami - 2x čáp černý a 2x orlovec říční
Včera do budky u soviček přinesl taťka myš. A ony tam už byly 3. Musela jsem si zvětšit na celou obrazovku, abych dobře viděla. Fakt to byly 3 myši! A dvě mladičké sovičky vypadaly jako strašidýlka. A syčely jako hadi. Krása! Stojí za vidění.
Marečku, tohle? pontu.eenet.ee/...
Tady zase hnízdí rorýs jerzykiwebcam.pl/...
Loni jsem sledovala hnízdo poštolek,ale přišla jsem o odkaz ,nekouká tu někdo na webkamerky s poštolkami?
Babi,taky pěkný odkaz,ale tuším, že toto je káně. Co hledám byla budka s poštolkami, i se zvukem,líbilo se mi jak švitořily. Děkuji
A pátý už je konečně vyklubaný,snad ostatní dožene
Krásný odkaz i ty ostatní, alespoň může vidět ty zázraky z přírody. Já v zimě na takové webkameře sledovala les a krmelec, kam chodily srnky i divočáci. Už odkaz není.
Slone, děkuji. Teď spí a jsou tam jen 3 hebká klubíčka. Ale budu nakukovat často.
Kdo je tohle? Poštolka? beleefdelente.nl/...
Všimněte si, že nad videem je volba i druhé kamery a vedle ještě archiv z minulých dnů. Je až dojemné, jak krmí oba rodiče. Krááása!
doplněno 13.05.16 08:02:Čtenář, děkuji. Krááása, že?!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.