Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už se vylíhla 4 čápata

Od: babkazov® odpovědí: 16 změna:
16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den babko,také bedlivě sleduji,ale tomu pátému se nějak nechce,

tady beleefdelente.nl/... je už taky spostu drobotiny :)

matylda*
hodnocení

0x

a puštíci už jsou velcí, už brzo vyskočí na hranu budky a pak už zůstanou někde na větvi

pontu.eenet.ee/...

a tady po rozkliknutí Merikotkakaamera v pravém sloupci jsou tři nádherný strašidýlka orla mořského

kotkas.ee/...

a tady je káně a ta má zatím jen vajíčka (tři)

pontu.eenet.ee/...

doplněno 03.05.16 19:47:

jo, a pod Merikotkakaamerou jsou ještě další řádky s kamerami - 2x čáp černý a 2x orlovec říční

hodnocení

Včera do budky u soviček přinesl taťka myš. A ony tam už byly 3. :-DMusela jsem si zvětšit na celou obrazovku, abych dobře viděla. Fakt to byly 3 myši! A dvě mladičké sovičky vypadaly jako strašidýlka. A syčely jako hadi. Krása! Stojí za vidění. *hej*

doplněno 04.05.16 07:15:

Marečku, tohle? pontu.eenet.ee/...

Tady zase hnízdí rorýs jerzykiwebcam.pl/...

Loni jsem sledovala hnízdo poštolek,ale přišla jsem o odkaz ,nekouká tu někdo na webkamerky s poštolkami?

doplněno 04.05.16 08:23:

Babi,taky pěkný odkaz,ale tuším, že toto je káně. Co hledám byla budka s poštolkami, i se zvukem,líbilo se mi jak švitořily.:) Děkuji

doplněno 04.05.16 08:27:

A pátý už je konečně vyklubaný,snad ostatní dožene*mala*

matylda*

Žejo? Taky se nemůžu každý rok vynadívat. Já léta koukám na ty orlovce. Dřív je měli pojmenované, teď ta jména nějak nevidím, nebo špatně koukám. Čapíky v Makově samozřejmě hlídám taky. Jen je mi pak vždycky líto, když máma s tákou koukaj, jak jim mladí berou kramle.

pt®
hodnocení

0x

Krásný odkaz i ty ostatní, alespoň může vidět ty zázraky z přírody. Já v zimě na takové webkameře sledovala les a krmelec, kam chodily srnky i divočáci. Už odkaz není.

hodnocení

Včera říkala sousedka, že už jsou tady vlaštovky! *ua*

Jsou... tady v okolí už poletují dva nebo tři týdny.

zwiki*
04.05.16 12:20

Aleee?*sok*

lidus*
hodnocení

0x

No vidíte a pak, že Jaro není. Vlaštovičky už mám na chalupě 3 týdny, kuřata vylíhnuté a druhé se budou líhnout o víkendu (doufám, že to mám spočítané dobře jelikož kvočna si sedí tam odkud ta malá chůďata sama určitě neslezou).

slon
hodnocení

0x

Sůvata už lezou ven

pontu.eenet.ee/...

hodnocení

Slone, děkuji. Teď spí a jsou tam jen 3 hebká klubíčka. Ale budu nakukovat často. :-D

Kdo je tohle? Poštolka? beleefdelente.nl/...

Všimněte si, že nad videem je volba i druhé kamery a vedle ještě archiv z minulých dnů. Je až dojemné, jak krmí oba rodiče. Krááása!

doplněno 13.05.16 08:02:

Čtenář, děkuji. Krááása, že?!

ctenar*

Wikipedie říká sokol stěhovavý ;)

pt®

"čtenář a babko", krásné odkazy...

matylda*
hodnocení

0x

Našla jsem orlíky rovnou, bez nutnosti klikat na hlavní stránku::

pontu.eenet.ee/...

hodnocení

A ještě, před chvílí se jedno vyklubalo pontu.eenet.ee/... Úžasné! *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]