Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup na Ebay

Od: js* odpovědí: 3 změna:

Chci poprvé něco koupit na Ebay, mám vyhlídlou věc, mělo by to být z anglie, tak předpokládám, že clo platit nebudu.Chci se zeptat, zda nebude s tímto zbožím problém, (myslím s dopravou - posláním do ČR) když je tam napsáno toto?

Nákup na Ebay

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Neměl by. Aleproč se nepodíváš na ty podrobnosti k přepravě?

hodnocení

0x

Dobrý den.Z ebay jsem nakupoval zatim jen jednou a bez problému.Bylo to také z Anglie a měl jsem to za 11 dni doma.Přinesla mi to naše doručovatelka.Clo paltit nebudete.

js*
hodnocení

Tak aukci jsem nakonec nevyhrál, 9 vteřin před koncem jsem přihodil a objevilo se mi nové malé okno, byly tam nějaké 3 červené možnosti, už nevím - bylo to velmi rychlé, něco jsem potvrdil, ale nevím co. V seznamu příhozů jsem byl předposlední, takže příhoz byl zaznamenán a někdo mě přehodil, ale teď nevím co bylo napsaný v tom vyskakovacím okně.

Nevíte někdo co tam bylo napsaný? Zkusil jsem historii prohlížeče, ale tam to není.

Asi to bude nějaké flashové okno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]