Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dopadnete Vy?

Od: blesik® odpovědí: 27 změna:

To mně zajímá, jak dopadnou ostatní?

edenik.elka.cz/...

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

9

Usnadnila jsem si to sečtením všech povolených vteřin pro všechny otázky. Jinak bychasi těžko sledovala vteřinovku a zároveň přemýšlela nad odpovědí.

14.04.16 18:38
hodnocení

0x

8

hodnocení

0x

zajímavé, blešíku, díky - vyšlo mi 8 bodů... :)

vilik*
hodnocení

0x
Železná logika;)

jh®
hodnocení

0x

To je supr testík! Klidně se přiznám... získala jsem jen jsem 8 bodů. :-D A když jsem si přečetla, co mám špatně, tak fakt nechápu, že jsem odpověděla tak, jak jsem odpověděla... *hi* No co už... *smich*

hodnocení

Zatím dobrý skóre, mám z Vás radost, děti!

jh®

A co Vy, Vy se nepochlubíte? ;)

14.04.16 19:18
hodnocení

0x

Taky 8*uspech*

coco

Je to zajimave a zabavne, zkuste si to zopakovat a zjistite pravdepodobne ruzne vysledky, ja mam v prumeru 9 (8,10,9) :)

hodnocení

0x

Tak taky jsem měl 8 bodů :)

hodnocení

0x

9 bodů, podobnými testy nás "trápil" matikář na gymplu, ale to už je nějakých... 40 let.

doplněno 14.04.16 19:53:

Měla jsem špatně 9. otázku s jezevci a sběrateli umění.

doplněno 14.04.16 19:58:

Všichni jezevci jsou sběratelé umění. Někteří sběratelé umění žijí v norách. Proto někteří jezevci žijí v norách.

Nedošlo mi, že sice všichni jezevci jsou sběratelé umění, ale ne všichni sběratelé umění jsou jezevci... Ale i tak, mezi sběrateli umění jsou tedy sem tam jezevci, a co když zrovna někteří sběratelé umění, kteří jsou současně jezevci, žijí v norách? Proč by měla být odpověď NE?

jh®

Uvažovala jsem stejně, podle testu špatně. :)

taky jsem tohle měla špatně... a taky nechápu, proč... *ee*

hm*

Protože otázka nezní, jestli by se někdy mohlo stát, že někteří jezevci žijí v norách, ale jestli z prvních dvou předpokladů vyplývá (vždy) ten třetí.

To je jako "X je číslo, Y je číslo. Vyplývá z toho, že jejich součet je 5?" No nevyplývá. Sice by se to stát někdy mohlo, ale univerzálně to pravda není (to, že X i Y jsou čísla, nestačí k tomu, abychom mohli prohlásit, že X+Y=5).

Stačí najít jeden případ, kdy platí A, zároveň platí B a přitom neplatí C, a už nemůžem tvrdit, že když platí A a zároveň platí B, pak určitě platí i C.

Jo a abych nedělal jen chytrýho, 9. :( Otázka č. 9 blbě. :-|

hodnocení

0x

Tak já jen 7,ale poslouchám u toho zprávy a dvě děcka :))

patronka*
hodnocení

0x

9 bodů, jenže na tom moc dobře nejsem, protože mi uniklo, co jsem měla chybně *smich*

nikdo*
hodnocení

0x

Při vší mé skromnosti se musím pochlubit svými 9 body. Utekla mi jen ot. č. 9.

pohanka*
hodnocení

0x

9 a špatně otázku č. 9

A vidím, že je nás víc.

hodnocení

0x

9 překvapila jsem sama sebe...:-D

9 a špatně otázka č.9.

diana*
hodnocení

0x

2-0 body: Vaše silné stránky se neprojevují právě v logice.

Nějak nechápu smysl, připadá mi to jako totální kravina.

hodnocení

0x
10 bodů - tohle je základní výroková logika, to by mělo být snad běžné učivo na středních školách
diana*

joo? No mám už rok po maturitě a tohle jsme nebrali. Ale vždiť to jsou kraviny, to nedává smysl nebo snad jo?

Není účelem hledat smysl, ale pravdivost nebo nepravdivost výroků.

Že vy jste si ani nepřečetla zadání? Jinak výroková logika je dobře popsána zde matematika.cz/...
Každopádně učivo středních škol to je, spadá do 3.-4. Ročníku a i při maturitě z matematiky na to byly příklady.

15.04.16 18:21
hodnocení

0x

9

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]