Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 17 (kluk) a měřím jenom 174 cm. Je to moc málo abych v životě uspěl?
No, jako basketbalista asi moc šancí nemáte . Jinak ale nevidím důvod, proč byste neměl uspět. Vzpomeňte si třeba na Napoleona.
I mezi basketbalisty v NBA jsou překvapivě malí hráči , mnohem menší než 174cm (což je 5 stop a 8,5 palce).
Napoleon byl údajně průměrné výšky tehdejšího Francouze. Původ pověry bude asi v tom, že tenkrát byl francouzský palec a stopa (=délkové jednotky použité mj. při měření výšky lidí) DELŠÍ než ty britské, takže Britům připadalo Napoleonových 5 (francouzských) stop a 2 (francouzského) palce málo, protože člověk vysoký 5 (anglických) stop a 2 (anglické) palce byl menší postavy (průměr snad tenkrát v Anglii byl 5st7p) a neváhali to v propagandě (chybně) zdůrazňovat. Typický Angličan té doby pochopitelně nevěděl, že francouzské jednotky jsou delší a tak jim to žral i s navijákem.
To byste měl ještě vyrůst! Chlapi rostou asi do 21 let. Odhaduji tak 7-10 cm. Jinak plno holkám se líbí menší chlapi.Záleží prý, jestli už máte chlupy i na hrudníku. To prý signalizuje, že se růst zastavuje.
Něco na tom bude, chlupů na hrudníku mám víc, než na hlavě a za posledních 30 let jsem se o dobré 3 cm zmenšil .
Dobrý den, o výšce to není a uspět v životě můžete - můžete být i ministrem spravedlnosti, protože ten současný má do výšky udajně 156 cm. Zdravím!
Ahoj Klessi.
Jo, jsi malej. Já jsem byl malej 178cm už od 13ti let. Klidně bych si ještě dal takových 185. No, nedal. Nebylo mi přáno víc. I tak to bylo dobrý. V tramvaji jsem stejně koukal skoro všem přez hlavy. Byl jsem nejvyšší ze třídy a v devítce mě přejeli dva kluci. Za dva tři roky v učňáku mě přerostli další mrňousové. A to byli takoví 160ti centimetroví podskříňáci. Když ti bude přáno, tak se ti ta výška ještě vylepší. Když ne, pořád je to dobrý. Když se trochu posnažíš, úspěch určitě příjde. Seveřané jsou prý vysocí z toho, že mají v jídelníčku ryby. Máš rád ryby? Půjdeš do tohodle jídelníčku?
No je to jen o 3 cm méně, než měří nejbohatší člověk světa Bill Gates. Zdá se Ti to málo?
Úspěch je někde jinde a není závislý na výšsce. Jasně, na reprezentaci v košíkové to asi nebude, ale vyniknout se dá mnohem víc v jiných a podstatně užitečnějších odvětvích lidského žití, než je házení míčem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.