Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám léta film

Od: janamitasova odpovědí: 5 změna:

Hledám lěta film který jsem viděla cca před 25 lety v kině jako každtýdenní návštêvník kina. Film byl prázdninovu letní tématikou z balkánského prostŕedí buď Bulharsko, Jugoslávie nebo Rumunsko. Film začínal výstupem dvou manželů v bílém tradičním oblečení na vyvýšenou horu, kam si žena přinášela pečenou chleba a muž palici se kterou jí měl přes ten pecen na hlavě ukončit život myslím, že za nevěru. Tato žena zažila civilizovaný západní zpüsob života , sexu atd.. prostřednictvím zprostředkované práce od příbuzného , který jí dohodli práci v přímořského resortu pro západní turisty, kde uklízela bungalovy. Zde uviděla a zažila zcela odlišný způsob života , který jí místní tradiční komunita nemohla nabídnout a dál v něm nechtěla pokračovat. ... Tento film hledám již roky a dnes zkouším další možnost jak ho znovu uviděl. Děkuji předem J Mitasová.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zarovicka
hodnocení

0x

Vím. Byli jsme na tom za totáče v letním kině, mysleli jsme si, že to bude erotický film (něco jako tehdy běžící Emmanuelle), ale byť tam trošku té erotiky také bylo, spíš by se to dalo označit jako drama. Ten název byl totiž celkem zavádějící. Vím, že ten začátek mě tehdy celkem šokoval. Mám pocit, že to i jinak bylo celkem zvláštní, alespoň na tehdejší dobu, mé pocity z toho byly celkem rozporuplné. Od té doby jsem to neviděla a ani nevím, jestli bych chtěla. A co to tedy bylo za film:

" Krása neřesti" , jugoslávský film z roku 1986

- viz csfd.cz/...

ctenar*

Dostupné na Ulozto. Stahuj pomoci Free Rapid Downlo/....

zarovicka

No tak pochopitelně, že na Ulozto.cz, to ví tazatelka také, jí šlo o zjištění titulu filmu. Pokus o reklamu na jakýkoli software je zbytečný, stahuje se to normálně bez něj.

janamitasova
hodnocení

Moc, moc Vám děkuji za nápovědu...Splníte mi tak můj dlouhodobí sen a přání , znovu tento film uvidět. Mě celá ta léta zůstal v hlavě a jsem sama zvědavá jak na mě po těch letech v současné době bude působit? Těším se a moc a to hlavně proto, že ten film vidělo tenkrát spoustu lidí a vybavily si ho, ale nikdo nebyl schopen vzpomenout ten název , který ani mě nic neříká. V té dobê jsem já osobně chodila coby svobodná holka do kina i 3x v týdnu takže tėch filmů bylo mraky, tak uvidím? Ještě jednou díky za tuto skvělou poradnu, kterou jsem včera nalezla zcela náhodně, zkusila a klapalo to. Díky JM.

ctenar*

Jestli hledáte roky odpovědi na nějaké otázky, tak tady se dozvíte řešení do 30min :) Stejně jako s tím vaším filmem včera. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]