Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říkáte na pořad Tvoje tvář má známý hlas?

Od: nikc® odpovědí: 75 změna:

Líbí se Vám? Komu fandíte? Včera se mi líbil nejvíc Vondráček, jak skvěle zahrál Miro Žbirku. Děkuju předem za odpovědi.

75 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackp*
hodnocení

0x

Pořad mi moc nesedí, je to jen další z klasických nováckých estrád. Nicméně jsem včera kousek viděl a musím ocenit výkony některých aktérů.

vernon
hodnocení

0x
Blbost, jako všechno na Nově...
radkazajacsez
jsi divnej ne
jixi

Blbost, co jste napsal, pořad je jeden z nejlepších.

felix*
hodnocení

0x

Musím říct, že i přes to, že je to na Nově se mi pořad fakt líbí. Je to sranda, peníze jdou na dobrou věc, nevidím důvod, proč na to nadávat. Nejlepší mi přijde asi David Kraus, ale o to tam vůbec nejde, hlavně, že je sranda :)

hodnocení

0x

Mně se líbí, dobrá zábava, dobré výkony i práce maskérů, a je vidět, že je to baví. Zase něco nového, neokoukaného. Byla jsem překvapena výkony některých soutěžících, někdy bych fakt nehádala, co v nich dřímá, co není patrné z rolí, ze kterých je znám.

blanka33*
Souhlasím s blesikem ... Maskéři odvedou dobrou práci a soutěžící s ní dobře naloží... Fandím Martě Jandové. A jinak se mi strašně tato soutěž líbí v tom, že i když je to druhá série, tak je zábavná :)...

lidus*
hodnocení

0x

Sleduji a vždy vyhrál zatím ten co se mi nevíc líbil, včera to tedy byl Adam Mišík, Vondráček dostal pomyslný 1 bod i minulý týden, hned za ním Pazderková. P. Rychlý minule byl úžasný 8b. Zkuste se podívat na stejný pořad na Markýze, řekla bych, že Slováci jsou lepší.

doplněno 10.04.16 14:24:

super.cz/...

Taky si myslím, že slovenská verze je lepší.

Markíza to začala dávat dřív. Říkal jsem si že to bude zas pěkná blbost, ale pustil jsem si to jako kulisu k počítači, abych věděl na co mám nadávat. Ale není to tak blbé.

Neviděl jsem všechny díly. Jen když na to trefím při přepínání, ale Emma Drobná jako Justin Bieber byla super. A to Biebra vůbec nemusím.

U nás mě překvapila Hana Holišová v minulém díle jako Beyoncé. (Ta ženská fakt umí zpívat). A Mišík byl skoro lepší jak originál *smich*

...

Mimochodem, dneska je na Markíze další díl.

doplněno 11.04.16 00:00:

@nikc: Holišová jako Katy Perry se snažila zpívat afektovaně (jako Katy), jenže to přehnala.

hodnocení

Včera jako Katy Perry zpívala hrozně. Ale chápu, že zazpívat Katy Perry je těžké. Jako Beyoncé jsem ji neviděla.

doplněno 11.04.16 00:08:

To už byla lepší Anna Fialová jako Christina Agileira. Byla jí hodně podobná a perfektně tancovala, zpívala. Stejně tak Adam Mišík Miley Cyrus byl podobný. Dobře je nalíčili.

hodnocení

Děkuju. Koukala jsem na to na Markýze a Miro Žbirku tam zpívala nějaká paní, kterou neznám. "Rick Astley" jako se mi líbil. Připadají mi tam více sehraní porotci a jsou mi sympatičtější.

hodnocení

0x

Určitě se na to nebudu dívat, pokud na jiném programu poběží pěkný film. Včera jsem chytla pouze kousek. Ale líbila se mi I. Chýlková. Ta teda byla úplně k nepoznání. Asi to bude spíše o tom, co dnes všechno filmoví maskéři dokáží. A to je teda opravdu zajímavé. Samozřejmě nechci zlehčovat výkony aktérů...

Pořád lepší než ty novodobé komediální seriály.

joudic*
hodnocení

0x

no je to estradni kravina, ale nektere vykony ok,... ale co me prekvapuje, jak muze mit herec tak spatny sluch (mysleno odposlouchat a napodobit jak maji znit slova zahranicnich zpevaku ...odposlouchat a napodobit, to by snad praktikujici herec mel umet)

Joudic, nene, praktikujícímu herci může dokonale stačit, že umí hrát, ale neumí napodobit. Úplně stačí, že zůstane sám sebou, aby byl úžasný. Vůbec si nedovedu představit Luďka Munzara, Oldřicha Nového, Josefa Abrháma atd adt.

trpaslik*

To byli "páni" herci a ne šašci

miyo*

Je to pořad jeden z nejlepších pořadů který mě bavi a který jsem doposud viděl.Od 1 až k 10 dílu-víc než skvělý.Nezáleží na tom jestli jsou lepší na slovensku nebo jesli některým hercům či zpěvákům se nepodařilo napodobit hlas zahraničních zpěváků ale jde o podání a přesvědčení tak aby divákům spadla brada s údivu z víkonů našich předvádějících.Byli úžasní a smekám a také díky jim a celému štábu včetně maskérů za šou kterou pro diváky připravily,je jen škoda že jich bylo jen deset.Já osobně bych se na to koukal neustále.Co se týče těch co rádi kritizují,bych na to jeviště postavil at se předvedou.Tady bych zvolil slovo jednoznačná UBOHOST.Miyo.

hodnocení

Já si myslím miyo, že to berou a líbí se to lidem, kteří taky rádi tancují, zpívají. Sama vím, že tancovat a zpívat umím. Takže takové karaoke si doma zpívám i si tancuju. Ve třídě jsem byla druhá nejlepší ve zpěvu, tak proto mě ten pořad baví, zpívám si to s nimi. A během tohoto pořadu si představuju, jak bych to zpívala nebo zatancovala sama. Každý člověk tíhne k něčemu jinému. Koho nebaví tento pořad, baví ho zas něco jinýho. Včera to bylo chvílemi trapné. Koukala jsem včera - Holišová nezklamala, ani Chýlková a ostatní. Akorát ostatní porotci se mi nelíbili jako Spice Girls a Čvančarová s písničkou Láska je láska. A ještě ta omáčka a opakující se chválení.

miyo*

Je to pořad jeden z nejlepších pořadů který mě bavi a který jsem doposud viděl.Od 1 až k 10 dílu-víc než skvělý.Nezáleží na tom jestli jsou lepší na slovensku nebo jesli některým hercům či zpěvákům se nepodařilo napodobit hlas zahraničních zpěváků ale jde o podání a přesvědčení tak aby divákům spadla brada z údivu z víkonů našich předvádějících.Byli úžasní a smekám a také díky jim a celému štábu včetně maskérů za šou kterou pro diváky připravily,je jen škoda že jich bylo jen deset.Já osobně bych se na to koukal neustále.Co se týče těch co rádi kritizují,bych na to jeviště postavil at se předvedou.Tady bych zvolil slovo jednoznačná UBOHOST.Miyo.

hodnocení

Děkuju za odpovědi. Mně tam moc nesedí v porotě Jitka Čvančarová. Jinak dobrý. Ivana Chýlková mě překvapila, že vůbec do tohoto pořadu šla a jde jí to. David Kraus byl minule dobrý, ale i včera.

mexie
hodnocení

0x
Je to pecka a moc se mi to líbí. Koukáme s přítelem :) jinak videa jsou i na youtube a to jednotlivě a celé díly :) je to lepší než nějaká blbá superstar apod. Dost se u toho bavím :)

jabraka*
hodnocení

0x

Ten kdo se dívá na Novu,neví že Slováci na Markíze už mají za sebou páté kolo.Je to ještě větší pecka.Právě v tuto hodinu jdou do finále.

JABRAKA

doplněno 10.04.16 23:20:

1.Andrej Bičan : LMFAO

2. Lukáš Adamec : Rick Astley

3. Michaela Cobejová : Gwen Stefanie

4.Ema Drobná : The CURE

5.Barbora Švidroňová : Christina Aquillera

6.Viktor Vincze : Gloria Gaynor

JÓ ZÁBAVA

Mně se zdá, že ti Slováci mají všechno nějak lepší. Teda co se podobných pořadů týče. "Aj můdrý schybí", je také daleko lepší, než jak to u nás dělal Krampol.

danys*
hodnocení

0x
Nelíbí se mi stejně jako všechny porady trapné TV noha.
No je to zase něco nového. Nový formát, tak si to diváka najde. Až poběží třetí řada jako v polsku, tak už to bude mít sledovanost nula nula nic jako volba miss. Pro mě byl úžasný výkon Krauze ve druhém díle co by Adéla. Odkud ten chlap ty tóny tahal to nepochopím.
hodnocení

Taky jsem Krausouvi fandila jako Adéle.

hodnocení

0x

Minulý týden jsem měl dojem, že ta ruleta není náhodná.

Po dnešním dílu na Markíze jsem si tím jistý. V české i slovenské verzi se "náhodně"losují stejní zpěváci. Ne všichni samozřejmě, ne v každém díle, ale už byli(budou) na obou stanicích např. Studénková/Vondráčková, Conchita Würst, James Brown, Miro Žbirka, Edith Piaf, Katy Perry, Cher, Michael Jackson, Maska (Jim Carrey), Madonna, Curt Cobain, Bruno Mars...

Nejlepší je, že i choreografie, jsou stejné. To mají předepsané od majitele práv nebo jen vzájemně opisují? Jak zpěváky, tak tu choreografii?

doplněno 18.04.16 17:54:

Diváků si našel až až: Poslední díl měl /...

Nebudu už polemizovat o potřebnosti takového pořadu, diváky si našel tak můžou být dramaturgové spokojení. Mě by spíš zaímalo, proč tolik rychlokvašek ( missek a superstár) předstírá, že jsou zpěvačky a ženská s takovým hlasem, nábojem a potenciálem jako je Pazderková, se živí jako "blbá blondýna".

lidus*

Toktak, to je právě ta věc názoru. Já zrovna říkám, že Pazderková rozhodně zpěvačka není.

hodnocení

0x

taky se mi víc líbí ta slovenská... ¨hlavně adrej mě baví :D, ale rychlý není taky špatný :)

ivettka*
hodnocení

0x

Úžasný pořad ,skvěle se bavíme celá rodina.Interpreti jsou neuvěřitelně věrohodní k originálům.Moc se těšíme na další díly.Moc chválím Davida Krause a mladinkého Mišíka.

zwiki*
hodnocení

0x

Nova už neví co by vysílala za blbosti.A to jich vysílala až až,když byla osamocená.Jen ty kýčovité silvestrovské estrády.Televize Barandov se po nich jen opičí pak se nemá divák na co koukat...

hodnocení

A co se koukat doma na manželku? Nebo jít ven a koukat na ptáčky a rozkvetlé stromy? Když v Tv nic není, vyndám knížku nebo si pustím pěknou hudbu. I v tom špatném se najde něco dobrého.

hodnocení

0x

Jo, nejlepší je Čestik, teda Petr Rychlý.

hodnocení

No vidíte, Petra Rychlýho v tomhle pořadu zrovna nemusím. Nejvíc se mi líbí Anna Fialová. Je šikovná, talentovaná a sympatická.

Však každý má svůj názor, že jo *smich* Já to viděl dvakrát a Čestik alias Nedvěd nebo Armstrong neměl chybu.

trpaslik*

Rychlý by si měl ve svých letech konečně uvědomit, co chce dělat.Chce být seriozním primářem nebo kutilem nebo šoumenem...všude stejná mimika a gesta!

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, do včerejška jsem tento pořad považovala za další trapárnu od Novy, ale shlédla jsem pár vystoupení a musím říct, že někdy je to velmi povedené, třeba Holišová jako Beyoncé, Mišík jako Miley Cyrus. Ve slovenské verzi je úžasná Emma Drobná coby Bieber, opravdu má talent. Koukám ale cíleně jen na vystoupení, protože mne zajímá zpěv, ne ty řeči a omáčka okolo.

To jsme na tom stejně *smich*

hodnocení

0x

Zdravím,jelikož už hezkou dobu Novu ignoruji,musím přiznat,že v sobotu jsem se pobavila. Předchozí díly jsem pak ještě zhltla na Youtube. Aktéři se fakt snaží,skvělá práce maskérů,choreografů a vůbec lidí okolo. Jsem ráda,že vidím i jinou polohu seriálových herců ( kromě paní Chýlkové) a musím chválit. Trochu mi nesedí v porotě paní Čvančarová,je taková upjatá,ale to je můj pocit a musím uznat,že mužům se na ni asi hezky kouká. Takže za mě *palec*. JISKRA

hodnocení

Mně tam ta J. Čvančarová taky moc nesedí. Lepší je ve Slovenské verzi Z. Fialová. Není tak upjatá a je vtipná. Jinak proti Čvančarové nic nemám.

Taky mi tam moc nesedí, na druhou stranu je Čvančarová "KUS".

hodnocení

Samurraji to víte, že daj do TV raději "kus" a než "nekus" :) . Dneska jsem se znovu koukla na youtube na Ivanu Chýlkovou se Psy. Je to sranda. Nechci být ale konkrétní v tom, co mě nejvíc pobavilo :-D .

eleva*
hodnocení

0x

Co jiného taky mají pořád vysílat? Pro mě je lepší tohle než filmy typu Sedm jednou ranou. V celém filmu deset slov a jinak řev, střílení a skřeky. Tenhle pořad má alespoň smysl , protože peníze jdou na dobrou věc. A aktéři podávají dobré výkony. Překvapila mě Pazderková... a hlavně Chýlková, nečekala bych, že do toho půjde *palec*.

citronka*
hodnocení

0x

Podle mě je to blbost,ale každý má jiný názor*uf*

jabraka*

Jeden slovenský divák si povzdechnul:"Tak som sa těšil na reklamu a oni mi tam jebnou film"

JB

nicola
hodnocení

0x
Myslím si, že je to ztráta času. Pořádný film už na Nově dlouho nebyl. Ani Chcete být milionářem? už nemá takovou sledovanost. Na Nově chybí pořad jako je Pevnost Boyard u nás by to mohla být Pevnost Štvanice.

Pevnost Boyard to byla pecka. Vím, že jako kluk jsem to hltal.

Přesně. Byla. Taky jsem se před těma dvaceti léty snažil vidět každý díl.

Viděl jste to teď? Už to taková pecka není. Možná jsem jen starší nebo rozmazlený jinými pořady, ale už to není ono. Vydržím to tak 10min. pak mě to nudí.

fed
hodnocení

0x

No nevím takový nemastní meslaní nic moc no hodnotím tak 45%

hodnocení

0x
Dnes o 20.30 hod. na Markíze máte možnost porovnat českou verzi Tvoje tvář má známý hlas se slovenskou verzí Tvoja tvár znie povedome.
Bude finále!
A připravte si nějakou práci či zábavu na vyplnění reklamních přestávek. Bude jich dost..
jabraka*

Také ho sleduji a domnívám se,že je lepší,jako česká verze.Ale tento formát je také v maďarsku,slovinsku,holandsku a portugalsku,možná i v dalších zemích pod vlajkou SMI.

JABRAKA

ripa
hodnocení

0x
Super porad s pritelem koukame a super .

garfieldkomiks*
hodnocení

0x

Nesleduji to. Nějak mě to nechytlo z důvodu, že mi to příjde docela kýčovité.

jabraka*
hodnocení

0x

Slovenská serie už v neděli skončila.

JB

bomber
hodnocení

0x

velice se nám tento pořad líbí i když s porotou většinou nesouhlasím.nejlepší jsou Hana Holišová Anna Fialová Adam Mišík a Iva Pazderková.Podle mě by i takto mělo vypadat pořadí.že je tam umístovaná Ivana chýlková a Petr Rychlý je ostuda.Jejich výkony jsou nudné.moderátor super.porota nudná zvlástě většinou otrávená Jitka čvančarová.těšíme se na dvojku jenom tam prosím nedávejte protekční celebrity co mají jméno a nic neumí.

Tak jsem si pro porovnání pustil polskou verzi ( začíná ve chvíli, kdy naše končí ). Lidi, kdybyste viděli jak nějaký takový nanicovatý polský komik vystřihnul Boceli - ne sun dorma, to člověk zíral. Nedokážu si představit že by to takhle dokonale předvedl Vondráček, nebo Rychlý.

fed
hodnocení

0x

je to hodně dobrý pořad fakt se mě líbí*palec**smich*

hodnocení

Nyní začíná Eurovize. Gabriele Gunčíkové fandím. Má hodně liků. Aspoň do trojky nejlepších by se mohla dostat.

hodnocení

0x

Je to jeden z pořadů, který se opravdu povedl. V životě bych nevěřila, co herci, maskéři, kostyméři, choreografové, učitelé zpěvu, dramaturgové, architekti scény a režiséři, dovedou. Určitě jsem někoho, kdo měl zásluhu, že pořad dopadl tak skvěle, zapomněla. Ale to, co jsme viděli na jevišti, to byl výsledek neuvěřitelé práce desítek lidí, které práce opravdu baví. Mají můj obrovský obdiv.*palec**palec**palec*

miyo*
hodnocení

0x

Dobrý den.Písnu jen v krátkosti,je škoda že už to skončilo,ted se nemám na co koukat a to mě mrzí.Také nechápu proč jen 10 dílů.Tento Tv program by mohl vysílat do nekonečna,protože je neustále koho napodobovat.Komu fandím-NIKOMU protože se to nedá,Všichni byli geniální,profesionální a skvělá parta která dokázala něco nad čím člověk pustil i slzu z dojetí a na co se také dalo koukat.Prostě jedním slovem SUPR.- Jen malý dotaz-Kdy bude pokračování?S pozdravem Miyo.

sarinka*
hodnocení

0x

Novu teda normálně nesleduju, považuju to za bulvár a ztrátu času, ale na Tvoje tvář má známý hlas jsem se dívala fakt s chutí. Profesionalita a skvělé výkony všech aktérů z toho udělaly pořad vysoko nad standard Novy. A jsem spokojená i s tím, kdo to vyhrál, myslím že zaslouženě.

hodnocení

Já taky. Jsem ráda, že Chýlková byla druhá. Až mě to překvapilo. Ostatní byli taky moc dobří.

jabraka*
hodnocení

0x

Dnes jsme si vychutnali poslední reprizu "finále".Ale nikdo mě nepřesvědčí,že měl vyhrát RYCHLÝ.

JABRAKA

sebod*

jabrako, Vyjímečně s Tebou souhlasím;)

martinaa*

Zdravím :) Je pravda, že Rychlý byl největší šoumen, zřejmě se nejvíce připravoval, aby byl originálu co nejpodobnější. Jeho Nedvěd nebo Armstrong fakt neměli chybu. Pěveckou technikou a (především) pohybově však byli lepší soutěžící - třeba vítězka Holišová, nebo výborná Fialová, která bohužel vypadla... pokud by se mělo hodnotit jen šoumenství, tak ano, nejlépe se připravil Rychlý. Do finálové čtyřky bez diskuze patřil.

sebod*

Martino, já jsem hudební analfabet :-D. Takže mně se líbil Rychlý, Kraus, hodně moc mile překvapil Mišík. A tak to má být. Jeden vdolky - druhý holky *placni*

hodnocení

Mně se líbil Ledecký jako Mel B v písničce od Spice Girls. Jinak Kohák zpívá hrozně.

72mona3*
@nikc - Koháka mám ráda...ale nejen, že zpíval hrozně, on jako jedna ze "spajsek" i příšerně vypadal...

jabraka*
hodnocení

0x

Je nutno to hodnotit střízlivě.Otázka zní:je to vůbec soutěž?Je to především zábava pro diváky,to jak porota hodnotí vůbec není rozhodující.V talk show je důležité,aby to herecky vypadalo jako velká legrace.Jako na divadle.A to se plně vydařilo.Po dlouhé době to byl nejsledovanější program TV Nova.

JABRAKA

hedvikakvapilo
hodnocení

0x

Byl by to moc hezký pořad, kdyby nebylo tolik reklam, s něma je to k nekoukání.

jabraka*
hodnocení

0x

kdo má možnost přijímat slovenský kanál Markýza,ve stejné době probíhá slovenská verze.Řekl bych je ještě lepší.Reprízu má následující sobotu.

JABRAKA

hodnocení

Já jen nechápu, proč tam účinkuje Marta Jandová. Byla nebo ještě je? v úspěšné skupině v Německu Die Happy. Tak proto nemá zapotřebí účinkovat v tomto pořadu, ne? Jinak ty mladé začínající umělce nebo zpívající herce chápu. Chtějí se někde zviditelnit a odrazit se výš. Jsou to zpěváko-herci. Marta je zkušená zpěvačka.

doplněno 02.10.16 17:21:

Třeba nevěděli, koho tam dát... Marta Jandová tam přišla mezi posledními, myslím. Ještě tam chybí Dara Rollins:). Tak snad příště.

doplněno 02.10.16 17:43:

Příště bude Dara Rollins zpívat a hrát Gotta. To bude teprve sranda*smich*.

Druhá řada je taková ...nic moc. V první se díl od dílu zvedali a teď jsou furt nemastni neslani. První se víc snažili i hlasově přiblížit vzoru.

No sranda to bude hned příští díl, kdy bude Marta imitovat otce.

hodnocení

Mně by se líbilo, kdyby Dara hrála a zpívala Gotta a Marta Jandová Holanovou a zazpívaly spolu duet "Čau lásko".

doplněno 05.10.16 23:08:

Jinak to bude sranda, až bude imitovat otce. Nevěřím tomu, že to byla náhoda, když si ho vylosovala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]