Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznate písničku?

Od: misa234 odpovědí: 7 změna:
Ahoj potrebovala bych poradit případně dát tip. Na rádiu blanik občas hrajou písničku a nevím jak se jmenuje ani ji němuž u najít bohužel blanik nema playlist třeba den na spatek písnička je trochu starší ale nevím jak hodně vím jen ze se to zpívá zpěvačka anglicky a zpiva se tam nevím přesně : i can stay... Oú do you for me víc si nepamatuju děkuju za případné tipy

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tak, zkusím toto video. Zdravím!

doplněno 10.04.16 10:39:

Nemáte zač. Jinak ještě zkuste pohledat viz odkaz:

misa234
hodnocení

Tak to bohužel není ona tu co myslím je taková středně rychlá a novější než ve videu jinak děkuji

jfjjjsa
hodnocení

0x
Az pisen zase uslysite, pouzijte Shazam
misa234
hodnocení

No právě ze ji slýchám když jsem v práci a nemám mobil k dispozici to by mi šéf dal
jfjjjsa
Rozumím.
A to by nešlo použít přeci jen? To Vás šéf pozoruje na každém kroku?
Smím se zeptat, na jaké pozici pracujete?
Ani nemusíte mobil přikládat k rádiu, většinou to pochytí i když leží na stole.

solenza*
hodnocení

0x

Jsou i jiné hezké písničky.

Tuhle třeba občas slýchávám na Kiss jižní Čechy.

A

tahle od ATB není taky vůbec špatná.

A mrkněte ještě na

tuhle od Scooter a

tuhle od Kelly family a

Manic Street Preachers a nakonec

Kygo. :)

jfjjjsa
Jojo, Kygo je best ;)
Bude v Praze, chtěl jsem jít, ale bohužel vyprodáno ;( a šmelináři prodávají i za 5× dráž.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]