Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potýkám se s možná absurdním problémem, ale řeším, jestli vzít nebo nevzít přítelkyni do klubu. Žijeme spolu přechodně, týden bydlí u mě, týden doma. Jsme spolu 2,5 roku... 20, 19 let. Jde o to, že já si 1x, 2x do měsíce do klubu zajdu s kamarádem, nejlíp ještě s kamarádkama a bavíme se. Žádný oťukávání, holky mají taky přítele, prostě jdeme jako kamarádi a bavíme se. Všiml jsem si ale, že přítelkyni vadí, že nezajdu někdy s ní. Řekla mi to doslova. Každopádně, mně to moc nejde si představit. Chodíme do restaurací, do kaváren, do kina, projet se někam, ale tohle si nedovedu představit. Nevím proč. Co na to říkáte vy? Jsem vadnej? Mám to zkusit, vzít jí a uvidíme, jak to dopadne? Nešel bych s kamarády, atd..(tady by mi to nešlo vůbec dohromady, vzhledem k tomu, že chodíme jako kamarádi a nikdo svoje partnery nebere)., ale jen s přítelkyní ve dvou. Co myslíte?
Máte na mysli erotický klub? Nevím, mluvíte dost zahaleně. Pokud ano, nechápu, že tam chodíte v dámském doprovodu. To mi připadá jako nošení dříví do lesa. Oni tam mají přece erosenky svoje, proč tedy s sebou berete kamarádky? Myslela jsem, že si tam chodí zaskotačit jenom muži.
Pokud je to podnik, který mám na mysli, svou dívku bych tam rozhodně nebrala. Vy byste si užil, co by tam dělala chudák ona? Čekala na Vás? Tak to pěkně děkuju! Jaga.
Zapojit by se asi nechtěla, ani se jí nedivím.
Kluby jsou různé, ale pokud jde o erotický klub a přítelkyně touží jít s Vámi, proč jí to nedopřát? Spíš bych ji vzala s tou partou kamarádů, když se spolu dobře bavíte, než jít s ní sám. Ať vidí, že jde o zábavu a nechodíte tam jen slintat nad jinými ženskými. Zdá se mi to schůdnější. Jistě by ji potěšilo, že ji taky seznámíte se svými přáteli, že se za ni nestydíte, že si myslíte, že je dost dobrá na to, aby ji přijali. Nakonec, můžete i tento čas trávit společně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.