Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč kuřáci kouří jenom normální cigarety?

Od: fed odpovědí: 6 změna:

Dobrý den napadla mě otázka proč kuřáci pořád kouří jenom normální cigarety proč ne tře´ba i doutník nebo dýmku že jsem se jednou jednoho zeptal proč někdy nezkusí třeba doutník nebo dýmku tak řekl a to jsem nepochopil že neví kdyť nemusí pořád kouřit normální cigarety můžou zkusit i dotník nebo dýmku(nebo nekouřit vůbec, třeba řikala mamka že můj praděda měl dýmku nejraději) tak proč kouří většina kuřáky a není jich pomálu jenom obyčejnou cigaretu?*nevi*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mikebrown
hodnocení

0x
Já jsem pár let kouřil cigarety, pak jsem přešel na elektronickou no a občas si dám doutník ale takový ten s filtrem a příchutí kokos jen tak na chuť. No prostě ti řeknu že když jsi čistý kuřák tak tě nějaký doutníky nezajímají a vodarku nemá každý...
zidan
Spis bych rekl ze to je z pohodlnosti, nemyslel asi vodarku ale klasickou dymku nebo cibuk chceteli, cigaretu vytahnes vykouris vajgl zahodis. U dymky musi byt jista priprava a nosit po kapsach krabicku s tabakem, sporic, cisteni atd je neprakticke, dymka sama o sobe dost zapacha pokud se necisti mocka ktera vznika pri koureni. Doutnik je zalezitost na delsi dobu. Cigaro je na 5 minut, doutnik podle velikosti i na pul hodky a podobne je to i s dymkou.

veronica
hodnocení

0x

U kuřáků cigaret jde primárně o to, dostat do těla - mozku alkaloid nikotin. U kuřáků doutníku a dýmek zase jde spíše o image, a také šířit kolem sebe vonný dým. Do plic a do těla toho moc nedostanou.

joudic*
hodnocení

0x

no odpovim vam primerem, proc lidi ji sladke nebo nezdrave veci tak, ze je polykaji, vzdyt by to mohli pozvykat a vyplivnout a meli by sladkou chut v puse a nebo chut bůčku v puse a neztloustli by :)

hodnocení

0x

A nebo jinak: Proč lidi v hospodě pijí pivo, popř. víno, ale ne šampaňské? Protože každý druh alkoholu se pije při jiné příležitosti. A s kouřením je to stejné.

culdabulda1*
hodnocení

0x

víš, jak je "obyčejná" cigareta dobrá? - nebo raději, buď rád, že to nevíš !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]