Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook - jak získat like

Od: anonym* odpovědí: 6 změna:

Nevíte jak získat třeba na facebook více likeů? Zkoušel jsem likelo.com ale to mi přidalo asi jen 3... přece musí existovat ješgě něco jiného :D

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

K čemu je to dobré? Ne vážně, kolikrát mi vrtalo v hlavě, proč jsou fígle stylu - líbí se like, nelíbí sdílej. Fb to platí? Díky

kenseiarrs*

Taky nevím, k čemu je to dobré. Ale stačí mít hodně přátel. Já mám na facebooku něco přes 4000. Ne kvůli like, ale kvůli tomu, že rád poznávám nové lidi. Tak si najdi nové přátelé a tím pádem budeš mít více like. ;)

susenka*
hodnocení

0x

A co tím chceš jako dokázat? *zed**bzum*

kralikodlak*
hodnocení

0x

K čemu je to dobré? Raději si zjisti, jak se z Facebooku úplně odhlásit.

02.05.13 16:43
hodnocení

0x

*zed*<- tohle pomáhá, často se potom lidem rozsvítí a nebudou vymýšlet blbosti. nebo si ublíží a nebudou vymýšlet kraviny. hlavní je, že nebudou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]