Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to mam vyresit?

Od: lucy* odpovědí: 4 změna:
Dobry den, chtela bych se zeptat, je mi 13 a pred chvili jsem se pohadala s mamou, kvuli blbosti ze neco nepochopila a tak jsme se kvuli tomu chytly jenze ja ji skocila do reci abych ji to vysvetlila ale ona je jeste vybusnejsi nez ja a proste na mne zacala kricet a segra ze nemame rvat tak jsem vysla ven z pokoje a mama me tam vtahla zpatky ze mi to chtela dovysvetlit ale ja ji jen chtela rict ze segra chtela abychom odesli... A pak ro bylo dost silny chvili jsme rvali a ja pak rekla at uz me necha byt a sla si do obyvaku pro rovnatka a ona si myslela ze jsem prisla za ni a hned mi hystericky rekla at si sednu ze mi to chce rict jak to ,, doopravdy\" bylo. Jenze byla spise silena nez ze by chtela se mnou neco rozumne probrat... Tak jsme zase rvali pak jsem ji proklouzla mezi prsty a chtela utict do pokoje abychom se uz nehadali tak mi dala par pohlavku a rekla ze mam jit spat a ja ze si musim vycistit zuby... Tak jsem sla a ona jakoby vedle v mistnosti prohazovala ruzne pripominky aby me vytocila a donuila me to vyresit... Pak se nastvala kdyz jsem odporovala a pro jistotu me polila sprchou. A odtahla me do pokoje... Segra uz lezela a ja si ubulena sedla na koberec a zacala psat tatovi ktery byl jeste v praci jestli prijde uz domu ze jsme se pohadali. Nez jsem to vsak stihla dopsat segra si sedla na postel a dost razne a hrube stekla: Komu pises? Kdyz jsem ji vzlykave odpovedela at me necha, dal neuprosne tu vetu prohodila jeste asi trikrat a to mi ruply nervy a zarvala jsem ze nikomu at me necha byt. To prisla mama rekla ji at si jde lehnout do loznice a ja si mam prevliknout to tricko a mam jit spat... A pak odesla a prisel tata. To jsem je pak slysela jak to tam resi... Tak prosim o radu jesli si myslite ze za to muzu spise ja nebo mama a jak to mam podle vas co nejlepe vyresit. Omlouvam se ze tu pisu takhle dlouhou zpravu a taky si asi myslite ze na to je ze je mi 13 se asi chovam hrozne... Ale ja jsem uplne psychyicky na dne a potrebuju poradit a uklidnit se... Za kazdou odpoved budu moc vdecna...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

lucy,jdi spát,ráno bude moudřejší večera.;)

lucy*
hodnocení

Asi mate pravdu, dekuju vsem.

mytrix*
hodnocení

0x

Nemá cenu řešit. Běž spat, do rána emoce vychladnou a bude to dobrý ;)

hodnocení

0x

Lucy, jsi už velká holka a chceš, aby s tebou jednali jako s velkou. Musíš se chovat jako velká. Nemůžeš emoce nehlídat a nekontrolovat! Tím, že někdo vyletíš, nic nevyřešíš. Jen naštveš toho druhého a ten se zatne, ikdybys měla 100x pravdu. A nepomohou argumenty nebo vysvětlování Je to tak, věř mi!*hej* Všimni si, kolik už bylo kraválů a druhý den se ani nevědělo, o co vlastně šlo. Tak nedůležité ty důvody byly! Vím, že je to složité, že se ani mnozí dospělí neumějí hlídat, ale kdo to dovede, ten má mnohem snadnější život a lidi ho mají mnohem raději. *hej*Neztrácej nad sebou kontrolu a ovládej se!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]