Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup auta

Od: johan* odpovědí: 4 změna:

dobrý večer potřebuji pro rodinu větší auto vyhlídnul jsem toto : carstrade.cz/...

pište prosím klady a zápory proč do toho jít nebo nejít, určitě se tam s kolegou mechanikem pojedu podívat díky za názory

ještě jak to chodí v takovém bazaru s placením a převodem papíru nechci platit na úvěr ale v hotovosti

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Opel má obecně dost drahý servis - díly jsou na mírném nadprůměru cen ND. Soused má Zafiru s větším motorem a často si stěžuje na brzdy. Je to prostě těžké auto - tj. bezpečné (+), ale materiál jako pneu a brzdy budou mít rychlejší opotřebení.

Pravidelná jízda 7mi lidí nebo dovolená se 7mi lidmi a 500km je dost šílené cestování - Má 4 děti a stejně jsou tam namačkaní i v 6ti a rakví na střeše.

Otec měl 3 opely, já jednoho - na vůz jsme si stěžovali jen kvůli předchozím nedokonalým opravám předchozích majitelů. Pro 4-5 lidí by to byl dobrý vůz. Nejvíce se bojím CNG - záleží na servisu, jaký předchozí majitel věnoval vozu. Také síla motoru není nijak závratná pro těžký vůz "se sedmi lidmi"...

něco o CNG technickytydenik.cz/...

Shrnul bych to - pro dva lidi je zbytečně velký, pro více lidí je moc slabý... osobně bych ho nechtěl.

doplněno 08.04.16 15:33:

njn, ten odkaz je hlavně recenzí s kombinací dané motorizace - proto jsem ho tam šoupnul..., ale to upozornění na km bych bral jako zajimavou připomínku. CNG si neberou lidi, protože chtějí najezdit ročně 15tis km - spíše je to pro auta s nájezdem min. 40tis na rok.

danys*
hodnocení

0x
No nevím,jestli je vhodné dávat odkaz na 10let starý článek.. Cng je dnes trochu jinde.
Jak zde bylo řečeno,na tak velký auto je ten motor celkem slabý, cena Cng je cca. 26kc/kg. Auto na Cng mám,kdybych neměl kilometr od prace cerpacku s nejlevnějším Cng v ČR,tak bych ho už prodal.
Jinak stav tachometru je hodně úsměvný..asi auto po důchodci :)
harley

No auto z Itálie - to rázítko v servisce je snad z brambory ,

CNG si kupoval někdo kdo toho více najel ,

jinak ty řeči že za vše ručí - jen do doby prodeje .

doplněno 08.04.16 22:55:

Jak to chodí s placením - dáte jim peníze - oni vám dají auto a kupní smlouvu plnou moc k přihlášení , ( nebo vy jim plnou moc k přihlášení - je to o domluvě - před přihlášením se dělá evidenčka)

doplněno 09.04.16 10:52: Ještě k těm Italským autům - Dalším zdrojem informací o historii vozu je autorizovaný prodejce. Ten by měl vidět ve svém systému veškeré servisní úkony, co byly na vozidle prováděny.Toto neplatí pro ojetiny z Itálie. Ti ze zásady nikdy nic nikam online nezaznamenávají. Proto jsou ojetiny z Itálie v takové oblibě u našich bazarníků. Zvenku zcela beze známek koroze, ale auta stočená i o 500 tis. km.

adam14
hodnocení

0x

Zdravim,

Ja by som na vasom mieste porozmyslal o nakupe niektoreho z vozidiel renault. Ponukaju super sluzby co sa tyka servisu, urdzby apod. Hlavne ceny su super a ponukaju aj specialnu udrzbu pre vozidla starsie ako 5 rokov. renault.cz/... , Ja som fakt spokojny :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]