Nejste přihlášen/a.
dobrý večer potřebuji pro rodinu větší auto vyhlídnul jsem toto : carstrade.cz/...
pište prosím klady a zápory proč do toho jít nebo nejít, určitě se tam s kolegou mechanikem pojedu podívat díky za názory
ještě jak to chodí v takovém bazaru s placením a převodem papíru nechci platit na úvěr ale v hotovosti
Dobrý den. Opel má obecně dost drahý servis - díly jsou na mírném nadprůměru cen ND. Soused má Zafiru s větším motorem a často si stěžuje na brzdy. Je to prostě těžké auto - tj. bezpečné (+), ale materiál jako pneu a brzdy budou mít rychlejší opotřebení.
Pravidelná jízda 7mi lidí nebo dovolená se 7mi lidmi a 500km je dost šílené cestování - Má 4 děti a stejně jsou tam namačkaní i v 6ti a rakví na střeše.
Otec měl 3 opely, já jednoho - na vůz jsme si stěžovali jen kvůli předchozím nedokonalým opravám předchozích majitelů. Pro 4-5 lidí by to byl dobrý vůz. Nejvíce se bojím CNG - záleží na servisu, jaký předchozí majitel věnoval vozu. Také síla motoru není nijak závratná pro těžký vůz "se sedmi lidmi"...
něco o CNG technickytydenik.cz/...
Shrnul bych to - pro dva lidi je zbytečně velký, pro více lidí je moc slabý... osobně bych ho nechtěl.
njn, ten odkaz je hlavně recenzí s kombinací dané motorizace - proto jsem ho tam šoupnul..., ale to upozornění na km bych bral jako zajimavou připomínku. CNG si neberou lidi, protože chtějí najezdit ročně 15tis km - spíše je to pro auta s nájezdem min. 40tis na rok.
No auto z Itálie - to rázítko v servisce je snad z brambory ,
CNG si kupoval někdo kdo toho více najel ,
jinak ty řeči že za vše ručí - jen do doby prodeje .
Jak to chodí s placením - dáte jim peníze - oni vám dají auto a kupní smlouvu plnou moc k přihlášení , ( nebo vy jim plnou moc k přihlášení - je to o domluvě - před přihlášením se dělá evidenčka)
Zdravim,
Ja by som na vasom mieste porozmyslal o nakupe niektoreho z vozidiel renault. Ponukaju super sluzby co sa tyka servisu, urdzby apod. Hlavne ceny su super a ponukaju aj specialnu udrzbu pre vozidla starsie ako 5 rokov. renault.cz/... , Ja som fakt spokojny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.