Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

REKVALIFIKAČNÍ KURZ NA KADEŘNICI??

Od: irísek odpovědí: 7 změna:

PROSÍM ZDA MÁ NĚKDO ZKUŠENOSTI S REKVALIFIKACÍ NA KADEŘNICI PŘES PRACOVNÍ UŘAD,NEBO PŘES NĚJAKÉ STUDIO...

JAKÉ JSOU MOŽNOSTI A CENY,ZDA LZE I REKVALIFIKACI NA SPLÁTKY?

DĚKUJI ZA ODPOVĚD

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

yenda*
hodnocení

0x
Pokud mám správné informace, tak rekvalifikační kurz, pořádaný pracovním úřaden bývá zdarma. Alespoň u maminek po mateřské na Kladně to tak bylo. Potíž je v tom, že pracovní úrad musí nejprve takový kurz vypsat. Zpravidla to bývá vyvěšené na úřední desce společně s kontaktem na pořadatele a tam se dozvíte podrobnosti. Generální pravidla na to neexistují.

vlasta*
hodnocení

0x

Ahoj,také nad tím kurzem přemýšlím.Chci se zeptat,ozval se ti někdo,popř.zjistila jsi něco zajímavého...

Ze zdravotních důvodů nemůžu vykonávat svou práci a kadeřnicí jsem chtěla vždy být,tak nad tím vážně uvažuji.

Předem děkuji za odpověď,Vlasta z Prahy

blogg1@seznam.cz

irísek
hodnocení

Ahoj...

Bohuzel mi nikdo neřekl to co bych už nevěděla,zbývá jen jediná možnost

a to,si kurs normálně zaplatit,stojí do 15tisíc.je na tři měsíce,nabízejí ho

v některých studiích,které si vyhledáš na netu.víc zatim nevim.

al bunda*
A co Ti brání se prostě zeptat na pracáku?
biub

Dojdi si na pracák na praze 3 tento kurz nabízejí Já tam chodím a je to zdarma

michelleb
hodnocení

0x

Ráda bych se zeptala, jestli máte zjištěnou povinnou praxi pro zažádání o živnostenský list? A ještě nějaké další informace, protože to mě trochu zrazuje z rozhodnutí, jestli si mám tento kurz udělat nebo né.

Děkuji Michelle

michelleb
hodnocení

0x
Jé a ještě bych byla ráda, kdyby se zde objevila nějaká zkušená kadeřnice, která by mi mohla dát pár rad do začátku, jestli vůbec začít podnikat a na co si dávat pozor. Děkuji Michelle

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]