Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Restaurace Liberec - sněz kolik chceš

Od: mike® odpovědí: 4 změna:

Zdravim Vás, prý v Liberci otevřeli někde nějakou restauraci nebo co to je, že se tam zaplatí vstup a můžete jíst co chcete. Prosím nevíte o tom něco jak to přesně je a nebo nevíte URL? Díky moc a mějte se

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dedkoid*
hodnocení

0x

Že by Ambiente? ambi.cz/...

alf*
hodnocení

0x

dávno to má LUNCH & DINNER BUFFET centrumbabylon.cz/...

vanmir*
hodnocení

0x
Restaurace u Rytíře, zdarma pouze 1,5 Kg masa, když ho sníte myslím do půl hodiny. Pak ale budete asi mrtvý (á) viz níže.
Návrat Zdeňka na místo činu a jen kroutí hlavou

Po šesti týdnech se šéfkuchař vrací na místo činu. A překvapení (pro diváky, ne pro něj, sám to zařídil) – Pavel odešel za prací do Německa. Majitelka mu moc mluvila do jídelníčku a taky by se rád někde zdokonalil. Sunny zůstal sám.

Interiér je změněn, ale k horšímu. Jídelní lístek je stejný, jen přibyla bombastická nabídka: kdo sní porci 1,5 kg vepřového masa, nemusí platit. Akce "Chcete se najíst zadarmo"Zdeňkovi nepřipadá ani chytrá, ani ekonomická. Ale Standa velkou myšlenku hájí. Nakonec kdoví, čí to byl nápad. Zdeněk si tedy mega porci objednává a běduje:"Viděl jsem hada srát, žábu bušit pěstí do skály, koně zvracet v barvách francouzský trikolóry, stíhačku couvat, ale todle sem ještě neviděl".

martini*
hodnocení

0x

Já na tom byla a nic moc, záleží samozřejmě kam půjdete a jaký jste jedlík. Logicky ale mají spočítáno, že na tom vydělají. Většinou tam ten výběr není takový, že byste se tím chtěl ládovat až prasknete, já jsem třeba na sladké, ale ani z mnoha zákusků jsem nebyla odvázaná, bylo to prostě takové obyčejné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]