Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat, zda někdo nemáte zkušenost s půjčkou bez nahlížení do registu.
Kvůli nezaplacenému paušálu na částku 950,- jsem se dostala do registru dlužníků SOLUS.
Platbu jsem ihned uhradila.
Nevíte někdo, kde bych dostala půjčku ve výši 150.000,- aniž by mi v tom bránil právě regisrt SOLUS?
Děkuji
U své banky mi schválili půjčku na pobočce a druhý den bez udání konkrétního důvodu smlouvu emailem vypověděli, tak jsme volali a důvod nam nesdeli, ze je interní nebo co
Jinak jsme ochotni přeplatit do 50 000 při pujcce 150000... Bohuzel ted penize potrebujeme nutne, na konci roku nam prijde hotovost, tak bychom pujcku splatili predcasne. Jen ty penize potrebujeme v tuhle chvili, tudiz neresime jestli preplatime 20 nebo 40 tisic. Detaily cele situace bych si nechala pro sebe. Žádala jsem jen o sdělení, zda nevíte kdo takovou pujcku poskytne ne o moralni rady, at se do toho nezeneme dekuji
Kontaktujte firmu solus s dokladem o zaplacení a požadavkem o výmaz. S dokladem o bezdlužnosti pak můžete žádat u běžných ověřených firem.
Když nevymažou, změní příznak z "D" - dlužník na "Z" - zaplaceno - a to už hodně firem akceptuje jako bezproblémového člověka nebo při nejhorším "rizikový- dokladovost" - ale banky běžně půjčí.
Solus jsme kontaktovali a tam nám operátorka sdělila, že i když máme potvrzení o platbě dluhu, dřívve jak za 12měsíců výmaz neproběhne ani s písemnou žádostí. Že tak to je dané v obch. podmínkách :/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.