Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
ještě jsem nebyla na brigádě, ale letos bych si chtěla nějakou najít na léto. Chci napsat e-mail na obecní úřad, ale nejsem si jistá, jak by měl přesně vypadat. Brigádu tak sice nenabízí, ale určitě se chci zeptat. Napadlo mě, že bych do e-mailu napsala, že sháním brigádu, atd.. Má se k tomu přikládat životopis nebo stačí potřebné informace napsat do zprávy? Jak byste ten e-mail napsali vy?
Díky
Pokud žiješ ve větším městě, pak je lepší se obrátit na personální agenturu, která brigády zajišťuje. Na penězích tě to nějak nekrátí a máš to téměř bez starostí.
Pokud někde na menším, pak je výhodnější si to projít osobně a poptat se. Nemá cenu řešit formality jako životopis. U brigád to nikoho nezajímá.
ahoj,
já sháněla teďka brigádu, zajela jsem si do nejbližšího většího města a obešla jsem místní nákupní centrum. Protože moc nabídek třeba na internetu nebylo. Vždycky jsem se zeptala přímo personálu v dané prodejně. Ale většinou po mě chtěli životopis. A já ho neměla s sebou. Takže jsem s ním druhý den musela přijít znovu. Takže být tebou, natiskal bych si pár životopisů (těch pár papírů uneseš), dala je do složky a obcházela různá místa ve vašem městě .
Nejdřív zapoj rodiče,jestli o něčem nev ědí-můžou se zeptat i známých.Pak zkus spolužáky.Potom si připrav životopisy.Promysli,jaké podniky,centra,restaurace,bistra atd.máte ve městě a rozvrhni si to,ať nelítáš z místa na místo...Můžeš tam i životopis s tel.číslem nechat pro případ,že se něco objeví.Chce to ale co nejdřív,v květnu už bývají brigády obsazené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.