Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak flusat/plivat do dálky?

Od: m3tr1x odpovědí: 4 změna:

Ahooj... poradí někdo jak mám zařídit, že když mám slinu a chci plivnout, aby doletěla co nejdál a nerozprášila se? Vždycky když to zkouším, tak výsledek je takový... že slina nedoletí ani metr a ještě se rozpráší. Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

0x

jj, plivací slina, po moravsku zvaná hemr. Aby hemr pořádně letěl, musíš ho vytáhnout z paty a ne z nosu. Zajdi si na hokej do Brna a dobře se dívej.

hodnocení

0x

No, to je vážný, s tímhle se fakt dál žít nedá. Osud je k nám někdy krutej, ale nic si z toho nedělej, zkus navštívit nějakého hodně dobrého psychologa a choď k němu pravidelně alespoň rok na sezení. Buď Tě naučí odborně plivat, nebo ignorovat, že Ti to nejde. Trpím v duchu s Tebou, prosím Tě, nezapomeň mi dát vědět, jak to dopadlo. Dnes z toho už neusnu!

hlen
hodnocení

0x
Tak to pozor - zásadně neflusat slinu nýbrž hlen! To je velkej rozdíl! ;)
sopel
musíš to poradne nasat nejlepe z nevysmrkaneho nosu pak polknout a pak to v puse srolovat a vyflusnout ted uz by se to nemělo rozprsknout a poleti to hodně daleko

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma plivat

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]