Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cherry rajčata ve foliovníku?

Od: stanley110* odpovědí: 3 změna:

Zdarec všichni.

Chtěl bych se jen zeptat,jestli se dají pěstovavat cherry rajčata ve foliovníku a hlavně,jak velké nádoby používáte? Díky všem za poznatky. Hezký den. Stanley

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Náš foliovník je přenosný, stanoviště na zahradě měníme, rajčata-odrůdy Policino a Šejk vysazujeme do země, žádné nádoby nepoužíváme.

doplněno 01.04.16 20:21:

Tak jelikož rajčata stejných odrůd mi narostou a rodí i na balkoně, mělo by vám stačit, že u mě rostou v kýblu.

stanley110*
hodnocení

Ptal jsem se schválně na nádoby,protože naše půda je uplně "hluchá",ale i tak díky za nic . . . *zed*

radkapod*
hodnocení

0x

Já mám ve skleníku ve volné zemi, některé mám venku v 15l kbelících co mi přivezl přítel z práce. Loni jsem měla v některých i dvě rostliny a v pohodě. Dávám asi 1/3 normální hlíny ze záhonu, zbytek je kompost a přidávám gran. kravský hnůj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]