Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tričko zde na p.o.r.a.d.t.e

Od: samurraj® odpovědí: 9 změna:

Ahoj všem, prosím vás, jak je to tady s těma tričkama? Ta se nechají nějak získat? Jak si je můžu vybrat? A další otázka, je zde někde nastavení s mým jménem a adresou?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Samuraji, neděláš si srandu? Vždyť už jsi vysoce ohodnocený jako sysel a nevíš že tady máš svou stránku? Asi si fakt děláš legraci, ale přesto odpovím. Nahoře na liště máš okénko "moje Poraďte" Na to klikneš a rozbalí se Ti celá Tvoje stránka se všemi údaji. A tam budeš mít určitě nárok na triko už dávno. Stačí kliknout...

Je to mezi Vnitřní pošta a pravidla poradny - Moje Poraďte.cz na to klikni.

doplněno 01.04.16 08:24:

Ještě jsem zapomněla. Pak klikneš na to "Moje stránka" a pak se Ti už všechno vyobrazí.

hahanaj*

vždyť je přeci APRÍL *smich*

Já blbec, a já se tady namáhám a při tom dumám, jak je možné, že to neví. *zed* Počkej ten to slízne, já si na něj počíhám...*smich*, takhle ze mne dělat vo.a

doplněno 01.04.16 08:35:

Nojo, já jsem se teď podívala a všichni byli povýšeni na Sysla, já ovšem nikoliv, takže jsem si ani nevšimla, že by to byla Aprílová legrace a o Samurajovi vím, že odpovídá často a dobře, tak mi to ani nepřišlo divné. Ono mi ani nepřijde divné to, že já jsem byla z obecného veselí jaksi vyloučena...

ben®

Dobrý den, zmáčkněte si zde 2x klávesu F5 a budete také sys - já Vás jako sys vidím. Zdravím!

doplněno 01.04.16 10:33:

suzymon - ano, jste také sysel. Jen pro ten dnešní den (stojí za to žít ...) . Zdravím!

Bene, díky. Ani mačkat nemusím, když teď už vím, že jsem "sysel", tak se s tím spokojím. ;)

patronka*

Je stejně k ničemu, být "sysel" a nemit k tomu i "syslí" možnosti. To by byl teprve apríl, kdybychom na jeden den byli opravdovými sysly a taky všechny možnosti využili. Už by poradnu těžko dal někdo do pořádku. *smich*

hodnocení

Aprííííííííl vážení :) i tak ti děkuji Suzi

sms

*sok* jak vlastne takove tricko vypada? - prosim foto ! A co velikosti *ee*?

doplněno 01.04.16 11:44:

Ben - tak to by se melo davat zdarma za registraci, aby se tady moudre radilo a diskutovalo *ua*

ben®

Dobrý den, je to normální tričko, ale kdo si ho oblékne, tak náhle prudce zmoudří . Zdravím!

doplněno 01.04.16 11:54:

sms - tak, nyní vážněji. Ono to tričko je zdarma, ale rádce si ho musí vysloužit (tuším, že minimum je 40 ohodnocených odpovědí). Potom si o tričko zažádá a je výběr z běžných konfekčních velikostí a v několika barvách. Tričko je s logem poradny a prý je z kvalitního "nevietnamského" materiálu. Ale, já ho nemám, tak jen co jsem zde pochytil v diskuzích na téma tričko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]