Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkusenosti s GOJI

Od: elem odpovědí: 9 změna:

Mate nekdo zkusenosti s bobulemi Goji - kustovnice cinska? Je pry dobra na spoustu neduhu, silny vitamin C, taky povzbudi jako afrodiziakum, nekdo s ni zazracne hubne, jako caj nebo sušena se da konzumovat denne... Je to az takovy zazrak?

doplněno 01.04.16 10:57:

Tak jsem si ji dnes koupila, abych se sama presvedcila, jake ma ucinky. Mozna se zbavim jarni unavy a trochu zhubnu :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

0x

Nezhubnete a únavy se nezbavíte.

1. Pokud chcete hubnout, musíte jíst méně. Zázraky se nedějí.

2. Pokud jste neustále unavená jděte k lékaři na imunologii.

elem
hodnocení

Hk - jarni unavu mam jako mnoho jinych kazdy rok a dodáni vitaminu C urcite neuškodi, no a trocha zhubnuti po zime se taky treba podari, po prvnim tydnu uzivani se pry presvedcim jestli to funguje, docela to aspoň chutná... :)

hk

Přeji hodně štěstí, ale pokud máte zájem o vit. C, tak je jednodušší si ho koupit, a pokud chcete hubnout, pak je jednodušší omezit příjem potravy.

elem
hodnocení

hk - vitaminu C je v tomto produktu velke mnozstvi, navic vlaknina, exoticka chut a k tomu moznost snizeni vahy, protoze omezuje pocit hladu, tak proc kupovat jen samotny vit.C? Kdyz se naosvedci, priste nekoupim :)

hodnocení

0x

Takový zázrak to samozřejmě - jak jistě i tušíte - není.

elem
hodnocení

No v kazdem pripade mne zazracny produkt prave dukladne procistil streva, takze jeden bod uz mohu odfajfknout *ua*

hk

To je z určitého pohledu velmi pozitivní (bez ironie). *tanec*

hodnocení

0x

Je sice zdravá, ale účinky se přeceňují.

filip*
hodnocení

0x

Zkousel jsem jist a zachutnala mi, pozobávám u televize . Ale dzus z goji je hodne dobře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]